PŘÍPRAVA: Rapid remizoval v Tachově. Opět ale po poločase vedl

0

Plzeňský Rapid už vyjel na druhé přátelské utkání a v mrazivé sobotě zajížděl na umělku do Tachova. Zde vyzval místní divizní celek, který ke svému prvnímu přáteláku v roli trenéra vytáhl Lukáš Hudec.

Do zápasu lépe vstoupili hosté, jelikož Tachov hrál trochu zataženěji. Hostům ale v několika případech zasadil stopku Landergott. Ten ale nakonec čisté konto neudržel... Nejdříve se po půl hodině hry dostal do slibné koncovky Lanfranchi, přestřelil a o pár chvil později se z protiútoku prosadil plzeňský Ledvina. Poločasová pauza opět vyznívala lépe pro Rapid, jako tomu bylo minulý týden.

 

Jenže nový kouč Tachova, Lukáš Hudec, prostřídal a většina druhého poločasu už se nesla v jejich režii. I hosté protočili sestavu, která nakonec na tachovský nápor nestačila a jednou inkasovala. Prosadil se domácí Šroub. Výsledkem 1:1 utkání nakonec i skončilo.

 

Lukáš Hudec, trenér FK Tachov:

"Prvních 30 minut byl Rapid lepší, fotbalovější, nás podržel Péťa Landrgott v bráně a když jsme paradoxně začali hrozit my, velkou šanci z malého vápna přestřelil Giuseppe, tak jsme po chybě v přechodu dostali z brejku góla. Druhý poločas jsme prostřídali a celý poločas byli nebezpečnější. Zaslouženě jsme vyrovnali a několik dalších šancí nedotáhli. Rapidu přejeme úspěšnou sezónu a nás čeká další zápas po Tachovském plese 27. ledna"

 

Pavel Šimsa, trenér SK Rapid Plzeň:

"V první půli hrál Tachov trochu zataženě a moc nenapadal a tím nás pustil do kombinace a herní převahy s několika velice dobrýma šancema, z nichž jsme jednu proměnili, což se ve druhé půli změnilo. Domácí hru trochu vytáhli a přidali i na aktivitě a pohybu, což nám dělalo problémy v rozehrávce a mezihře. Proto druhá půle vyzněla i vzhledem k našemu menšímu nasazení jasně pro Tachov. Jinak měl zápas na leden celkem slušnou úroveň a to i navzdory tomu, že umělka v Tachově je staršího data a byla dost přemrzlá. Hráče celkem omezoval v pohybu a i kontrola balonu složitější."

 

Sestava SK Rapid Plzeň:

Liška - Kadlec (Brůček), Řezníček, Kořenek D., Bezukh - Klekner, Ježek, Harmady (Votava), Jandík, Ledvina - Koranda (Řehoř)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou