Jiří Pelc tipuje výsledky 20. kola

0

V páteční rubrice Tip experta nyní dostává prostor Jiří Pelc. Krajní obránce Spáleného Poříčí předpokládá šest výher domácích a jednu remízu. Bude mít pravdu?

 

 

 

 

 

 

 

 

Losiná B - Záluží

Ve vyrovnaném utkání, kde moc branek nepadne,vyhraje těsně domácí tým.

Tip: 1


Zdemyslice - Klášter

Pokud se klukům ze Zdemyslic podaří sejít v plné sestavě, určitě vyhrají. Velká zásluha bude patřit výbornému středopolaři Alešovi Polívkovi a zkušené obraně.

Tip: 1


Blovice B - Spálené Poříčí B

V malém venkovském derby vyhraje tým Blovic. Díky absenci některých opor hostujícího týmu. Doufám ale, že se v tipování pletu :)

Tip 1

 

Chotěšov B - Vstiš

Myslím si, že zde bude panovat atraktivní utkání, protože oba týmy se pohybují v horní části tabulky. Chotěšov bude chtít napravit výsledek z minulého kola, ale na zisk plného počtu bodů to stačit nebude. Zápas skončí remízou.

Tip: 0


Merklín B - Neurazy

Diváci se nemohou těšit na krásný fotbal, ale vzhledem k domácímu prostředí a ne příliš kvalitním povrchu vyhraje mužstvo Merklína.

Tip: 1


Dolní Lukavice - Nezbavětice

Díky kvalitě domácího týmu si troufnu říci, že vyhraje. Hráče Nezbavětic nechci podceňovat, ale budou tahat za kratší konec.

Tip: 1


Soběkury - Starý Smolívec B

Souboj titánů. Oba týmy se nachází na úplném dně tabulky se stejným počtem bodů. Domácí tým měl velice špatný podzim, ale jaro je pravý opak. Soběkury zvítězí.

Tip: 1


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou