V 72 letech nastoupil k mistráku a dal gól!

0

Ve III. třídě na Českolipsku byl k vidění mimořádný výkon. Jiří Štěpánek nastoupil v 72 letech v dresu Skalice B proti rezervě českolipské Lokomotivy. A co víc, dokonce dal gól z penalty.

Štěpánek chodí s hráči Skalice i v pokročilém věku trénovat a nakonec se nechal přemluvit i k tomu, aby po necelých šesti letech znovu naskočil do zápasu. Poslední zápas předtím odehrál dle databáze fotbalunas.cz v září roku 2018. Spoluhráči mu nyní dokonce svěřili kapitánskou pásku. "Za stavu 2:0 mě poslali na penaltu, kterou jsem proměnil. Snažili jsme se to kopnout do šibenice, míč tam skončil. Ale brankář se našponoval a ještě si na to sáhl,“ komentoval svou branku Štěpánek pro Deník.

 

„Chtěl bych pochválit protihráče, jak se ke mně na hřišti chovali. Rozhodně po mně nešli a neříkali něco jako – co tady děláš, ty dědku. Naopak, chovali se korektně," přidával v komentování svého účinkování.

 

Co říkáte takovému výkonu a odvaze nastoupit do utkání? Je právě Štěpánek věkovým rekordmanem českého fotbalu?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou