Výsledky 15. kola tipuje Bohuslav Plojhar

0

Mistrně zvolenou taktikou dokázal jeho tým zaskočit favorita a v Záhoří zvítězit vysoko 1:6. Řeč je o Bohuslavu Plojharovi, trenérovi Seče. Jeho tým na jaře šlape jako hodinky, ze tří zápasů dokázal třikrát vyhrát. Je však trenér Plojhar i dobrým tipérem? Uvidíme...

 

 

 

 

 

 

 

Chlum – Líšiná

Pro Chlum to bude zápas o udržení středu tabulky. Na domácí půdě budou hodně nebezpeční. Líšiná bude hodně hrát na rychlé protiútoky,ale nakonec Chlum ukope výhru.

Tip: 1

 

Hradec B – Seč

TJ Seč, kterou trénuji se veze na vítězné vlně. Domácí vedou tabulku s velkým bodovým náskokem. Hradec doma nedává body zadarmo. Bude to boj o každý balón. Když budeme mít štěstí, tak bude remíza.

Tip: 0

 

Mantov – Dnešice

Domácí Mantov má dobrou záložní řadu. Proti druhému v tabulce však nebude jednoduché hrát. Když nedostanou do prvních patnácti minut branku, věřím ve výhru domácích.

Tip: 1

 

Ptenín - Záhoří

Záhoří po prohraném zápase doma proti Seči bude chtít dokázat, že na třetím místě nejsou jen náhodou.Proti poslednímu celku tabulky si odvezou všechny body domů.

Tip: 2


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou