Tip Experta na 24. kolo Divize E: Alexander Kuba z Přerova věří převážně domácím celkům

0

Dnes jsme v naší tradiční rubrice Tip Experta oslovili pana Alexandera Kubu, který vykonává funkci trenéra brankářů u prvního týmu Viktorie Přerov. Ve svém tipování ve většině případů vkládá důvěru do domácích mužstev. Dokonce se odhodlal natipovat přesné výsledky. Po víkendu se dozvíme, jak byl úspěšný.

Přerov – Slavičín Tip Experta: 1, přesný výsledek: 2:1

Viktorie Přerov předvedla kvalitní výkon v Určicích a bude chtít doma potvrdit vzrůstající formu a vyhrát. Slavičín dvakrát v řadě venku nevyhraje. Na podzim Přerov vyhrál ve Slavičíně 2:1. Stejný výsledek se urodí i nyní.

 

Valašské Meziříčí – Hranice Tip Experta: 1, přesný výsledek: 2:0

Hranice jsou z formy a Valaši pod trenérem Kotůlkem hrají velmi dobře. První vzájemný souboj skončil na podzim výsledkem 4:0 ve prospěch Hranic.

 

Rýmařov – Lískovec Tip Experta: 1, přesný výsledek: 3:0

Lískovec nepředvádí na hřištích soupeře kvalitní výkony a Rýmařov je na domácí půdě velmi silné mužstvo, proto věřím, že Jiskra vyhraje. Na podzim vyhrál Lískovec 3:1.

 

Velké Karlovice – Nový Jičín Tip Experta: 2, přesný výsledek: 1:2

Karlovice budou zlobit, ale Nový Jičín má formu, jejich hra je na jaře na vysoké úrovni a patří k nejlepším týmům jara. Potvrdí to i tentokrát. Na podzim se urodila bezbranková remíza.

 

Kozlovice – Petrovice Tip Experta: 0, přesný výsledek: 1:1

Domácí hrají proti silnému soupeři, který je nebezpečný zejména ve hře dopředu. Lokomotiva nebude snadným protivníkem a odveze si bod. Na podzim Petrovice vyhrály 1:0.

 

Vítkovice – Dolní Benešov Tip Experta: 1, přesný výsledek: 2:0

Vítkovice hrají o postup, který vyhlásily a doma prostě musí bodovat a Dolní Benešov porazit. Na podzim Dolní Benešov zvítězil 3:1.

 

Havířov – Mohelnice Tip Experta: 2, přesný výsledek: 1:2

Mohelnice je druhé mužstvo soutěže, které vyhlásilo, že chce postoupit, takže musí bodovat i na horké půdě v Havířově. Na podzim si Havířov odvezl z Mohelnice vysokou porážku 5:2.

 

Brumov – Určice Tip Experta: 1, přesný výsledek: 1:0

Brumov několikrát po sobě prohrál doma. Na domácí půdě se jim moc nedaří, proto budou chtít konečně vyhrát před vlastím publikem. Podzimní souboj skončil remízou 0:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou