Hráčem 24. kola Divize E se stává Roman Hýbner z Přerova

0

V hlasování o nejlepšího hráče 24. kole Divize E opět zvítězil hráč Viktorie Přerov. Tentokrát se jím stal Roman Hýbner, který svou brankou rozhodl zápas se Slavičínem. Nutno dodat, že v tomto kole byly rozdíly mezi prvními třemi opravdu minimální. Na druhém místě skončil Radek Němec z Jiskry Rýmařov a třetí byl petrovický obránce Jan Nowinski.

Vítěz tohoto kola přerovský Roman Hýbner předvedl vynikající výkon v utkání proti Slavičínu. Většinou nastupuje na postu obránce, ale v zápase proti Slavičínu se přesunul do záložní řady a vedlo se mu náramně. Hýbner byl hrdinou duelu. Jedinou branku souboje totiž vstřelil právě on. Získával míče, rozehrával, tvořil, zakládal akce…zkrátka byl u všeho důležitého.

Na druhém místě se s minimálním odstupem umístil Radek Němec z Jiskry Rýmařov. Ten se jedním gólem se podílel na kanonádě proti Lískovci. Lískovec sice v Rýmařově vedl 0:1, ale domácí pěti brankami zcela ovládli zápas. Levý záložník Jiskry byl velmi aktivní a byl u všeho nebezpečného.

Jestliže byl rozdíl mezi prvním a druhým místem minimální, tak mezi druhým a třetím místem bel ještě menší. Na třetí místo se protlačil levý bek Jan Nowinski z Lokomotivy Petrovice. Dle nového kouče Bernatíka odehrál výborný duel v Kozlovicích, kde Petrovice remizovaly 2:2.

 

Výsledky hlasování:

1. Roman Hýbner (Viktorie Přerov) – 20 % hlasů

2. Radek Němec (Jiskra Rýmařov) – 18 % hlasů

3. Jan Nowinski (Lokomotiva Petrovice) – 17 % hlasů

 

Nejlepší trojice je tedy známa, zítra se můžete těšit na rozhovor s tím nejlepším – s Romanem Hýbnerem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou