HRÁČ KOLA - 20.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2014-2015: Gólový obránce Robert Barciaga!

0

Uplynulé kolo Fair Credit 1.B třídy přineslo celkem 36 gólů, z nichž hned jedenáct obstarali fotbalisté vedoucích Zbuzan, jejichž skvělé výkony nezůstávají bez odezvy. V nejlepší šestce se umístili hned tři hráči klubu ze západu Prahy. Vítězem se však tentokrát nestal Marek Kincl, ale jeho spoluhráč z obranné řady Robert Barciaga.

Anketu o nejlepšího hráče 20. kola vyhrál obránce Robert Barciaga, který v domácím zápase proti Zdislavicím vstřelil dva góly a v hlasování skončil těsně za Danielem Randlíszkem z Uhlířských Janovic. Barciaga si dokonale splnil své defenzivní povinnosti, kterých pravda nebylo příliš, ale svůj skvělý výkon ozdobil dvěma brankami a vysloužil si 62% všech Vašich hlasů.

 

Daniel Randlíszek z Uhlířských Janovic skončil za Robertem Barciagou těsně druhý, když Vaši pozornost upoutal skvělou kombinační hrou, kterou na domácím hřišti proti Kondráci okořenil gólem, jenž se po výsledku 4:1 ukázal jako vítězný. Randlíszek získal o pouhé čtyři procenta méně hlasů, než Barciaga, tedy 58%.

 

A kdo skončil jako třetí? Mezi nejlepšími hráči kola pochopitelně nechybí Marek Kincl, vítěz předchozí ankety a střelec hattricku, kterým se blýskl v sobotním zápase proti Zdislavicím třemi góly a dělá vše pro to, aby se stal nejlepším střelcem nejen celé soutěže, ale především svého týmu, v němž svádí boj o vítěze střelců s Josefem Brodským, na něhož se po nedávném vystoupení dotáhl. Brodský nastřílel 54 gólů, zatímco Marek Kincl pouze o jeden méně. Bývalý hráč pražské Sparty nebo Lazia Řím si od Vás tentokrát vysloužil 21% všech hlasů.

 

PŘEHLED NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 20. KOLA FAIR CREDIT 1.B třída sk. D

 

1. Robert Barciaga (FK Zbuzany 1953) - 62% hlasů

2. Daniel RANDLÍSZEK (Uhlířské Janovice) - 58% hlasů

3. Marek KINCL (FK Zbuzany 1953) - 21%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou