EXPERT TIP - 10.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Expertem pro deváté kolo jsme zvolili útočníka vedoucí Loučeně a hráče osmého kola, Dominika Holánka. Mladý střelec obstál slušně, trefil čtyři ze sedmi zápasů. Předpověděl vítězství Milovic, Rožďálovic, Kostelní Lhoty a sebevědomě také své Loučeně. Ostrou však lehce přecenil, věřil v její výhru o jednu branku proti Kovanicím, ale její zápas skončil 1:1. Opočnici věřil, že uhraje se Všejany remízu, přesto padla 2:3. Nejméně se bývalému hráči Mladé Boleslavi povedl zápas Městec Králové - Přerov nad Labem, který místo očekávaných 0:2 skončil 3:0.
Dnešní tipující fotbalista, Jan Kolenský tak bude mít laťku nasazenou vcelku vysoko, ale určitě ne nepřekonatelně. Jak si poradí?




Jan Kolenský

Jan Kolenský je fotbalista působící v dresu devátého Přerova nad Labem. Na hřišti jej můžete nejčastěji vidět, jak nabízí z pozice v záloze a se sedmičkou na zádech přihrávky nabíhajícím spoluhráčům. Do sezóny sice vstoupil smolně vlastním gólem při vysoké prohře, ale rychle se oklepal, zahrál si ve všech zápasech a vsítil zatím dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.