EXPERT TIP - 14.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 7.11.2015

0

Díky pěknému počasí se v řadě fotbalových soutěží bude předehrávat jaro. V našem případě to je 14. soutěžní kolo a týmy zahájí odvetná utkání z první poloviny soutěže. Poprvé tak budete mít vy i náš expert možnost srovnání z prvního vzájemného duelu. Ale na druhou stranu - od poloviny srpna uplynulo spoustu času a výsledek z vzájemného duelu může být zavádějící. Každopádně si u jednotlivých zápasů výsledky z prvního měření sil připomeneme..

První kolo bylo bohaté na remízy 1:1. Tento výsledek si z prvního vzájemného zápolení přinesli do 14. kola tyto dvojice: Přibyslav - Jaroměřice, Sapeli Polná - Velké Meziříčí B, Humpolec - Velká Bíteš a Havlíčkův Brod B  - Světlá n/S. Rozejdou se tyto týmy smírně i v odvetách? Jediný kdo dokázal v prvním kole uspět doma byla Chotěboř, která díky dobrému začátku porazila hladce Žirovnici. Povede se v duelu Žirovnice - Chotěboř domácím odveta? Zbývají nám dva zápasy, ve kterých domácí dokázali v prvním kole vyhrát na hřišti soupeře. Jemnicko - Herálec a Okříšky - Moravské Budějovice.




Petr Kylíšek

Pro první jarní kolo se role Experta zhostil zkušený trenér Moravských Budějovic Petr Kylíšek. Ten svá nejlepší fotbalová léta spojil s Třebíčí. Nejprve s Rudou hvězdou a pak hlavně s divizní Třebíčí, se kterou hrál v sezoně 91/92 na špici divize, čemuž přihlíželo běžně kolem 1000 diváků. Aktivní kariéru zakončil sedmiletou štací v Rakousku. Od roku 2000 působí na tuzemských lavičkách v roli trenéra, či asistenta trenéra. Za tu dobu vedl Přibyslavice, Okříšky, Jaroměřice či Moravské Budějovice, kde kroutí druhou sezónu. Jako asistent působil s p.Kolouškem u HFK Třebíč. Porovnejte svoje tipy s tímto zkušeným lodivodem a naším dnešním Expertem :) !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.