EXPERT TIP - 15.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.3.2016

0

O nadcházejícím velikonočním víkendu se rozeběhnou nižší fotbalové ligy, včetně KP Vysočiny.  Po dlouhé zimní odmlce se tak rozhoří jarní boje po celé Vysočině.

15. kolo Krajského přeboru Vysočiny bude rozehráno v sobotu na hřištích Chotěboře, která bude chtít po nepovedém podzimu zahájit jarní reparát výhrou nad posledním Herálcem( ten na podzim doma vyhrál 3:1) a Velkého Meziříčí B, na jehož hřiště zavítá překvapení podzimu - Přibyslav( ta na podzim doma Velmez porazila po divoké přestřelce 5:4).  V neděli dopoledne budou k vidění duely: M. Budějovice - H.Brod B ( na podzim 3:0) a Sapeli Polná - Jemnicko (0:1). Odpoledne se pak v klasickém čase utkají: Světlá n/S - Žirovnice (0:0), Jaroměřice n/R - Velká Bíteš (0:1) a Humpolec - Okříšky (1:2). Úvodní kolo jara nebude vůbec lehké výsledkově předpovídat, a tak jsme si k tomu přizvali muže nanejvýš povolaného - přímého aktéra podzimu a autora 12 branek, který však na jaře pálí již o soutěž výše.




Matěj Vopršal

Matěj začínal v Přibyslavi, kde hrál od přípravek, poté si jej vyhlídnul Havlíčkův Brod. Odtud později putoval do Jihlavy, kam odešel na střední školu a v FC Vysočina strávil dorostenecká léta. V chlapech opět působil v Havlíčkově Brodě, kde pomohl vykopat divizi. Uplynulý podzim působil v KP v dresu rodné Přibyslavi. V zimě se vrátil do Havlíčkova Brodu, kde se hned uvedl gólově při úvodní remíze v Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.