EXPERT TIP - 3.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Datum kola: 15.8.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Viktor Polok

První kolo bývá vždy ošemetné, bývá nejtěžší odhadnout, jak na tom, který tým v porovnaní s ostatními bude. Expertem pro úvodní kolo 1.B třídy sk.C jsme vybrali asistenta trenéra, stabilního účastníka této souteže Sokola Nýdek - Viktora Poloka. Viktor má za sebou rovněž angažmá u dorostu MFK Karviná, kde nasbíral cenné zkušenosti. Nyní se s námi podělí o to, jak on vidí, úvod soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 56 - 33 - 11 %
Komentář experta:

Očekávám že družstvo Stařiče bude na první utkání lépe připraveno a naváže, tak na výsledky z letní přípravy. Staříči může mírně chybět hlavní trenér Blahuta.

Tip experta: 2 56 - 0 - 44 %
Komentář experta:

Hnojník čeká první zápas po odhlášení z 1.A třídy, mužstvo bude opět postaveno na veteránech, kteří umí fotbal hrát, ale přesto více věřím týmu Vendryně, ve kterém je vyváženo jak mládí, tak i zkušenost.

Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Domácí Mosty nemají za sebou příliš vydařenou letní přípravu, nepovedený turnaj v Bukovci, menší počet hráčů, projeví se to i v prvním zápase, kdy přijede silný tým Raškovic, který bude útočit v sezóně na nejvyšší příčky.

Tip experta: 2 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Tady budu hodnotit spíše kvůli toho že jde o utkání mého týmu, ale věřím, že náš tým bude lépe připraven, u nás nejde o žádné odchody, počítali jsme jen příchody, u týmu soupeře by to mělo být naopak, kde odchody převažují, ale ukáže se na hřišti jak jsou oba mužstva po dlouhé pauze připravena.

Tip experta: 0 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Utkání nováčka soutěže s dlouholetým účastníkem, Baška poslední tři sezony končila vždy na nejvyšších patrech okresní tabulky a kvůli doplňování soutěži se jim povedlo vybojovat administrativní postup, ale i přesto očekávám od Bašky ofenzivní hru s umístěním ve středu tabulky, Sedliště mají se soutěží větší zkušenosti, proto dávám jedinou remízu kola v tomto zápase.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

První utkání sezony a ihned derby v Petrovicích, mírným favoritem by měli být domácí, kteří mi přijdou o něco málo silnější než soupeř, u Lokomotivy půjde o to, jestli a kolik hráčů tým doplní z A týmu.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Největší souboj kola, střetnou se jedni ze dvou největších favoritů na vítězství v celé soutěži, z Věřňovic si málokdo odveze jakýkoliv bodový zisk, to stejné bude platit v tomto kole.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Zdeněk Skotnica 4
2. Stanislav Lozák 4
3. Viktor Polok 3
4. Daniel Papaj 3
5. Jakub Hradil 3
6. Josef Krenželok 3
7. Daniel Kocián 2
8. Patrik Chmelař 1
9. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.