ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Martin Sekanina z týmu TJ Sokol Dobrá. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem kola, jaké jste z toho měl pocity a překvapilo vás to?
Upřímně je to pro mě podobný pocit, jako když Messi vyhraje zlatý míč. Možná to není úplně zasloužené, ale jsem velice šťastný. Popravdě překvapený nejsem, poctivě jsem obepisoval kamarády a známé, aby pro mě hlasovali. Každopádně si tohoto ocenění velice vážím, vytisknu si ho a umístím na poličku s trofejemi.
Nastoupit do rozehraneho zápasu, ještě jako hráč do brány, tak to muselo být určitě obtížné, byl jste nervózní?
V zápase jsem byl od začátku, 63 minut jsem poctivě drtil levý kraj zálohy nahoru a dolů. Proto to bylo pro mě snadnější. Kdybych šel z lavičky rovnou chytat, bylo by to horší. Před sezonou jsme hráli přátelák, kdy náš brankář musel pryč a já proto dochytával od 75’ minuty. Tím jsem si vlastně vybojoval místo brankářské dvojky. A jestli jsem byl nervózní? Kdepak, kluci u nás ví, že já razím heslo ,,musíš se tím bavit” a proto jsem byl vysmátý. Hlavně bych chtěl poděkovat našemu brankáři, který mi takto umožnil si splnit můj veliký sen. Už odmala jsem totiž toužil po tom, že se jednou v Dobré podívám mezi tři tyče, a to se mi teď povedlo. Navíc s čistým kontem, takže co víc si přát.
Jak důležité bylo pro vás ten výsledek ubránit? Dostat červenou kartu, když zbývalo ještě téměř půl hodiny hry to muselo být celkově pro vás i váš tým náročné že?
Byla to velká komplikace. Kluci z Vendryně směrem dopředu nic neměli a tímto jsme je zbytečně vrátili do zápasu. Ještě k tomu, když chvíli před udělením červené karty jsme spálili 100% gólovku. Vést 3:0, určitě by se dýchalo lépe. Nicméně prezentovali jsme se i nadále naši hrou. Přeskládali jsme to tak, že vepředu zůstal jenom jeden útočník. Myslím, že teď můžu mluvit za celý tým, když řeknu, že se klukům určitě bránilo lépe s vědomím, jakou jistotu mají v bráně.
Jak by jste zatím okomentoval vaše jarní výsledky?
Úvodní utkání jara bylo slabší. Na těžkém terénu jsme prohráli s Žukovem 4:2. Nepodařilo se nám dostat do zápasu a pak už bylo pozdě. Rád bych vypíchnul fakt, že to byl jediný zápas, kdy jsem nehrál od začátku. Od té doby jsme dvakrát vyhráli a troufám si říci, že vždy zaslouženě. Takže věřím, že na to navážeme.
Jaký máte pro jaro cíl?
Cíl pro jaro je jednoznačný. Bavit se fotbalem, rozdávat našim skvělým a vždy hlasitě povzbuzujícím fanouškům radost a čas od času se znovu podívat do sestavy kola. Zároveň chci na konec tohoto rozhovoru poděkovat všem fanouškům a hlavně fanynkám, kteří podporovali a nadále podporují růst mé kariéry. Je mi ctí, že můžu rozdávat fotbalovou radost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.