EXPERT TIP - 5.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 28.8.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro utkání 5. kola jsme si dovolili oslovit Lukáše Samka z TJ Svitavy.




Lukáš Samek

Mladý, talentovaný a nadějný odchovanec svitavské kopané. Několik sezón také oblékal dres Jihlavy. Jak mu půjde tipování? Odpověď na tuto otázku se dozvíme již o víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Celky, které jsou v tabulce těsně za sebou a budou chtít tento duel vyhrát a posunout se tak v tabulce výš. Nicméně myslím si, že tentokrát si body rozdělí a zápas skončí remízou.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Hosté v minulém kole remizovali s těžkým soupeřem z Chrudimi. Celkově se jim v této sezoně výsledkově, oproti minulé, zatím daří. Zatímco Moravany mají na kontě ze čtyř zápasů 0 bodů se skóre 1:12. Věřím, že hosté zvítězí a odvezou si domů tři body.

Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Asi tak by se dal nazvat tento zápas vedoucích celků. První jsou zatím Horní Ředice bez ztráty bodu a právě za nimi je jejich soupeř z Holic. Věřím, že tento zápas bude velmi kvalitní pro oko diváka a padne několik gólů. Nicméně myslím, že si týmy body rozdělí a zápas tak skončí remízou.

Tip experta: 0 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Myslím si, že tento zápas bude velice vyrovnaný a nebude mít jasnějšího favorita. Myslím, že to bude remízový zápas.

Tip experta: 0 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Litomyšl bude chtít navázat na poslední dva venkovní zápasy a protáhnout tak šňůru výher. Na druhou stranu, Heřmanův Městec si po prohře 2:7 v Holicích bude chtít spravit chuť a tento zápas vyhrát. Myslím si, že zápas skončí zaslouženou remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Rohovládova Bělá je aktuálně poslední s 0 body a skóre 4:20. Ani tentokrát se jim nepodaří uhrát na hřišti Lanškrouna žádné body a Lanškroun si tak připíše další 3 body do tabulky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Luže na začátek sezony vyfasovaly těžký los a zdání tak může klamat. Mají za sebou zápasy s Lanškrounem, Horními Ředicemi a Holicemi. Ve všech těchto zápasech prohrály a mají tak na kontě pouze tři body za výhru s Rohovládovou Bělou, zatímco Svitavy neprohrály třikrát v řadě. Očekávám vyrovnané utkání, nicméně Svitavy využijí domácího prostředí a tři body tak zůstanou ve Svitavách.

Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Chrudim v minulém kole zaváhala na hřišti České Třebové, kde remizovala. Proti Chocni budou chtít své mírné zaváhání odčinit. Za mě jsou favoritem domácí a tři body zůstanou v Chrudimi.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.