EXPERT TIP - 21.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Datum kola: 8.5.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Dominik Bolek

Expertem pro následující kolo se stal Dominik Bolek. Špílmachr a jeden ze základních stavebních kamenů základní sestavy TJ Sokola Hnojník přišel do svého aktuálního působiště z FK Český Těšín před touto sezonou. Ostřílený univerzál, schopný zaskočit prakticky na jakékoli pozici v sestavě je nyní hnacím motorem hnojnické zálohy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 36 - 14 - 50 %
Komentář experta:

Staříč předvádí na jaře sympatické výkony, avšak my budeme chtít využít toho, že budou hrát třetí zápas v jednom týdnu. Doufám, že prolomíme nelichotivou porážek a odvezeme si všechny body do Hnojníku.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Ani v tomto zápase se neurodí remíza a domácí manšaft si dojde pro povinné tři body. Očekávám gólový příspěvek od domácího tandemu Krejčok - Kovács.

Tip experta: 2 0 - 7 - 93 %
Komentář experta:

Raškovice se vrátili na vlnu výher po nezdaru v zápase jara s impozantním skóre a ne jinak tomu bude v tomto zápase. Celek z Petřvaldu je na domácím trávníku nepříjemným soupeřem, avšak útočná vozba Raškovic je natolik dobrá, že i v tomto zápase dokáží vsítit několik branek.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

V tomto duelu přivítá prozatímní suverén soutěže na svém hřišti celek z Nýdku. Věřím, že domácí tým prodlouží sérii bez inkasované branky na 14 utkání, sami nějaký ten gól vstřelí a přiblíží se vytouženému postupu.

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Zde mi to také vychází na výhru hostí. Baška je sice posilněná výhrou z Petrovic, ale soupeř z Vendryně bude nad její síly. Vendryně se bude chtít udržet na dostřel soupeřům na špici tabulky.

Tip experta: 2 58 - 21 - 21 %
Komentář experta:

Šlágr kola dle mého dopadne lépe pro hostující tým, kteří budou mít co napravovat. Oldřichovicím se v této sezóně nedaří s týmy top pětky tabulky a nic na tom nezmění ani zvučná akvizice v podobě Lukáše Mendroka.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Přál bych celku z Mostů, aby ukončili nezáviděníhodnou sérii bez bodového úspěchu, ale to se nezmění ani v nadcházejícím zápase. Celek z Věřnovic připraví svým fanouškům příjemné sváteční odpoledne a s chutí si zahraje proti beznadějně poslednímu týmu soutěže.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Szarzec 4
2. David Neuman 4
3. Zdeněk Skotnica 4
4. Viktor Polok 4
5. Lumír Grejták 3
6. Daniel Papaj 3
7. Filip Hruška 3
8. Tomáš Kovalčík 3
9. Radek Hruška 2
10. Radim Mudrik 2
11. Jan Chrobok 2
12. Petr Knorr 2
13. Vladimír Kux 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.