EXPERT TIP - 22.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Datum kola: 15.5.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Majer

Nadcházející kolo 1.B sk.C nám přiblíží Tomáš Majer z FK Sedliště. Velezkušený dnes už stoper je věrný sedlišťským barvám prakticky odmalička. Vyjímku u něj, tvoří jen působení ve Václavovicích v sezoně 16/17 a jeho dorostenecký věk, kdy ve Václavovicích rovněž působil, to ale nebyl v Sedlišti dorost. Zkušený stoper, který nemá problém hrát na housle i v malém vápně v dřívějších letech platil za nebezpečného krajního záložníka. Pojďme se podívat na tipy tohoto ostříleného matadora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 38 - 6 - 56 %
Komentář experta:

Domácí budou chtít potvrdit body ze Staříče a odčinit vysokou prohru z podzimu. Hosté nemají takovou fazonu jako na podzim a proto bych spíš věřil domácím.

Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

U Bašky je pro mne překvapením, že mají pouze 9 bodů. Proti nám byli lepším mužstvem, jen jim chybělo štěstí při zakončení. Mosty k poslednímu utkání nepřijely a kdo ví v jakém stavu budou, takže tady jsou pro mě favoritem hosté.

Tip experta: 2 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Tady nemůžu tipovat jinak než naši výhru. Domácí budou mít v nohách pohárové utkání a uvidíme jak se s tím vypořádají. I přes postavení v tabulce věřím, že to bude vyrovnané utkání s lepším koncem pro nás.

Tip experta: 0 82 - 12 - 6 %
Komentář experta:

Hosté mají na jaře skvělé výsledky, Raškovice ještě určitě nevzdávají boj o první místo. Měl by to být vyrovnaný souboj s bodovým ziskem Oldřichovic.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Obě mužstva mají za sebou dva neúspěšné zápasy. Domácí nedopustí další prohru a i když by to neměli mít lehké, tak si připíšou 3 body.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Předpokládám, že k domácímu utkání se již domácí sejdou, ale mělo by jít jen o vylepšení skóre Horní Suché.

Tip experta: 2 12 - 0 - 88 %
Komentář experta:

Ještě jsem se nesetkal, aby v jednom kole nedorazily k utkání 3 mužstva a nejvíce mě to překvapilo u Nýdku. Domácí si budou určitě chtít napravit reputaci a získat nějaký bod, ale s Petřvaldem se jim to ještě nepovede.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Szarzec 6
2. Radim Mudrik 6
3. Vladimír Kux 6
4. Petr Knorr 6
5. Jakub Bolec 6
6. Stanislav Lozák 6
7. Daniel Papaj 6
8. Josef Krenželok 5
9. Zdeněk Skotnica 5
10. Viktor Polok 5
11. Antonín Kučera 5
12. Dan Topor 5
13. David Sikora 4
14. Tomáš Kovalčík 4
15. Lumír Grejták 4
16. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.