EXPERT TIP - 9.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 2.10.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Vojtěch Němčanský

Brankář týmu FK Kosoř

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Myslím si, že půjde o vyrovnaný zápas, ale kvalita bude na straně Rakovníku, který si nakonec připíše tři body. Nové Strašecí ale dokáže být velice nepříjemné a pokud se jim povede vstřelit první gól, tak by nemuselo odjet bez bodu. Přikláním se ale na stranu Rakovníku, že to doma zvládne.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Bude to velmi zajímavý duel a určitě tahák kola. Oba týmy jsou kvalitní, ale očekávám, že Vestec bude o úroveň výš a bezpečně vyhraje. Jejich postavení v tabulce, složení týmu a výsledky mluví za vše.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Klecany by si měly tento zápas pohlídat a vyhrát.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tak tady nemohu tipnout nic jiného, než to, že vyhrajeme. Jinak to ani nejde, věřím nám. Bude to ale velice náročný duel, kdy se budeme muset maximálně soustředit po celý zápas a odvést ten nejlepší výkon. Pak můžeme myslet na tři body.

Tip experta: 0 43 - 43 - 14 %
Komentář experta:

Podlesí se zatím výsledkově nedaří, ale náš vzájemný zápas ukázal, že kádr mají rozhodně kvalitní a jejich čas ještě přijde. Jinočany také nemají špatný tým, a tak očekávám remízu.

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Kladnu se teď velice daří a určitě budou chtít navázat dalšími třemi body. V Nelahozevsi je ale vliv domácího prostředí, kvůli specifickému hřišti, hodně cítit a Kladno nečeká nic lehkého.

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Druhý tahák kola. Chlumec je doma na podmáčeném hřišti určitě favoritem, jsou na něj zvyklí a zatím ještě neztratili ani bod. Milín jim to ale určitě nedá zadarmo a šanci na body má. I tak ale předpokládám výhru Chlumce.

Tip experta: 0 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Zápas týmů, které dělí tři body. Těžko předpokládat, jak to dopadne. Oba týmy dokáží slušně zahrát, ale nevyhnuly se jim výpadky. Očekávám remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jana Malecká 5
2. Jan Konopásek 5
3. Radek Vostárek 5
4. Václav Bláha 4
5. Rastislav Stříška 4
6. Radek Hruška 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.