EXPERT TIP - 15.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Datum kola: 26.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Sekanina

Hrotový útočník Sokola Dobrá na podzim absentoval z důvodu zranění. Nyní se však vrací v plné síle pomoci svým spoluhráčům vystoupat tabulkou co nejvýše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 15 - 5 %
Komentář experta:

Vendryně na podzim ukázala své přednosti. Jsou nesmírně silní v osobních soubojích. Soupeře přehrají spíše v tomto směru než svou fotbalovostí. Hnojník v zimě posílil, takže to podle mě bude vyrovnaný zápas. Šťastnější na konci však budou domácí.

Tip experta: 2 43 - 10 - 47 %
Komentář experta:

Nýdek na podzim ukázal svou kvalitu. Jejich vysocí útočníci vyhrávají velké množství osobních soubojů a z toho celý tým těží. Oproti tomu jejich soupeř se údajně moc nesešel v přípravě, a proto by to podle mě měla být jednoznačná záležitost.

Tip experta: 2 19 - 14 - 67 %
Komentář experta:

Horní Žukov je velice nepředvídatelný tým. V úvodu podzimní části se jim moc nedařilo, ale poté obrali o body celky z vyšších pater tabulky. Jejich soupeř ze Sedlišť je podle mě mnohem fotbalovější, absolvoval soustředění ve Viganticích a bude kvalitně připravený.

Tip experta: 0 43 - 19 - 38 %
Komentář experta:

Šlágr prvního s druhým přijde hned v úvodu jarní části. Oba týmy jsou velmi fotbalové a kvalitní. Věřňovice se budou dle mého názoru hnát více za vítězstvím, ale domácí se doma porazit nenechají. Proto očekávám remízový zápas.

Tip experta: 0 52 - 24 - 24 %
Komentář experta:

Orlová má výhodu domácího prostředí, kdy pravidelně hrají na umělé trávě. Nicméně po zimní přípravě na tento povrch budou oba týmy zvyklé, a proto očekávám vyrovnaný remízový zápas.

Tip experta: 1 66 - 5 - 29 %
Komentář experta:

Baška má za sebou parádní zimní přípravu. Podařilo se ji přehrát soupeře z vyšších soutěží a dokonce vyhrát okresní pohár. Mají rychlý přechod do útoku, díky kterému budou proti Petřvaldu těžit. Oproti tomu soupeř je směrem dopředu nebezpečný pouze jedním hráčem. Když si jej domácí pohlídají, tak vstoupí do jarní části úspěšně.

Tip experta: 2 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak. Soupeře z Petrovice jsme díky parádnímu závěru na podzim porazili a stejně dobře budeme chtít vstoupit i do jarní části. Příprava byla náročná a kvalitní, takže na to máme. O našem soupeři toho moc nevím, nicméně i tak plně věřím, že si odvezeme všechny body do Dobré.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Hruška 6
2. Josef Krenželok 6
3. Jakub Hradil 6
4. Stanislav Lozák 5
5. Radan Pardubi 5
6. Dan Topor 4
7. David Neuman 4
8. Tomáš Bugna 4
9. Jan Szarzec 4
10. Lukáš Sloboda 3
11. Josef Stachura 3
12. Viktor Polok 2
13. Filip Hruška 2
14. Lumír Grejták 2
15. Venca Likeš 2
16. Jakub Kubiš 2
17. Patrik Chmelař 2
18. Jiří Klik 2
19. Tomáš Kovalčík 1
20. Jakub Bolec 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.