EXPERT TIP - 18.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 19.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Expertem pro následující kolo je Jan Šebesta, brankář FC Spartak Rychnov nad Kněžnou.




Jan Šebesta

Brankářská jednička druhého týmu krajského přeboru. V příštím kole jeho tým čeká okresní derby z Dobrouškou, potvrdí Spartak roli favorita a odveze si všechny body?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 25 - 37 - 38 %
Komentář experta:

Červený Kostelec si v prvním jarním utkání možná až překvapivě hravě poradil na umělé trávě v Trutnově s Dobruškou. Domácí však nenechají svoji kůži lacino a utkání skončí remízou. Bonusový bod si připíší hosté z Kostelce.

Tip experta: 0 38 - 13 - 49 %
Komentář experta:

Domácí musí začít bodovat. V důrazném utkání proti zlepšujícímu se týmu Libčan si připíšou 2 body za výhru v penaltovém rozstřelu.

Tip experta: 2 38 - 13 - 49 %
Komentář experta:

Dle mého názoru jsme po zlepšeném výkonu ve druhém poločase ztratili s Jaroměří 2 body, které budeme chtít získat v tomto derby.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jaroměř mě bez několika zkušených hráčů základní sestavy překvapila svým pojetím hry a zodpovědnou hrou do defenzívy. Trápící se celek Kostelce i po změně trenéra v Jaroměři neuspěje a odjede bez bodu.

Tip experta: 1 38 - 0 - 62 %
Komentář experta:

Na horké půdě Police to nebude mít posílený vedoucí celek tabulky jednoduché. Početná divácká kulisa dovede domácí po velké fotbalové bitvě k vítězství.

Tip experta: 2 38 - 0 - 62 %
Komentář experta:

Chlumecké áčko hraje své utkání již v sobotu, tak předpokládám výrazné posílení na horké půdě Hořic, které dostaly nový impuls v podobě nového trenéra. Očekávám ofenzivní utkání s výhrou hostů.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Slavia po rozpačitých výsledcích v ůvodu měla velmi povedenou přípravu a zdá se, že tým si sedá. Jejím cílem bude prohnat vedoucí Solnici, a tak si nemůže dovolit v derby proti bojovnému týmu Třebše bodovou ztrátu.

Tip experta: 2 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Na těžkém terénu se nebude hrát příliš pohledné utkání. Domácí přišli v zimě o nejlepšího střelce Novotného. V tomto utkání věřím více hostům z Vysoké.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 6
2. Jiří Pečenka 6
3. Venca Likeš 5
4. Petr Novotný 5
5. Filip Stieber 4
6. Zdeněk Zasadil 3
7. Erik Týfa 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.