Záložník Dvora Králové Tomáš Formánek: Sen úplně asi ne, ale cíl bych jeden měl a to vykopat zpátky divizi se Dvorem!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši gratuluji k výhře v anketě, navázal jste na svého kolegu Filipa Macháče, musel on a budete muset případně něco přispět do klubové i vy?
Ano, máme v kabině založenou kasu a na tréninku už zaznělo, že budeme muset něco přispět, takže určitě mě i Filipa čeká něco přihodit do kasy.
Věkem jste ještě dorostenec, proč už jste přeskočil a úroveň výše a jak hodnotíte Krajský přebor?
Do chlapů už jsem nakukoval, když jsme hráli divizi. Tam jsem nasbíral pár minut a když jsme sestoupili, tak jsem dostal nabídku, jít na letní přípravu s chlapy a od té doby jsem u nich zůstal. Pokud se nekryjí zápasy, tak si pořád rád kopnu i za dorost. Myslím si, že Královéhradecký krajský přebor má jeden z nejlepších úrovní mezi přebory, nikdy nevíte jak ten zapas dopadne, každý může vyhrát s každým, je to vidět i na tabulce. Jsou tam silné týmy, skvělí hráči.
Zápas proti Hořícím se vám povedl na jedničku, jaký to byl zápas?
Za mě si myslím, že jsme tento zápas výborně zvládli , soupeře jsme k ničemu nepustili. Jen škoda našich neproměnných šancí, ale jinak se hrálo v příjemném prostředí a krásném areálů.
Vybavíte si nějakého protihráče z této sezóny, který na vás udělal největší dojem?
Největší dojem na mě asi udělal Durbin z Police nad Metují, líbil se mi jeho herní styl, 90 minut se nezastavil a nádherně rozdával balóny
Máte nějaké fotbalove cíle nebo sny?
Sen úplně asi ne, ale cíl bych jeden měl a to vykopat zpátky divizi se Dvorem.
V rozhovoru pro klubový web jste řekl, že mimo fotbal máte rád také hokej a házenou, na jaké úrovni se těmto sportům věnujete?
S klukama si párkrát chodíme zahrát hokej rekreačně a házené jsem se dříve věnoval,ale teď už chodím jen fandit.
Řekněte mi něco o vašich spoluhráčich, s kým je největší legrace a kdo naopak má v kabině největší respekt?
Legrace je úplně se všemi, nikdo si na nic nehraje, máme super kolektiv. Nejvíc si ale rozumím s Filipem Machačem ,se kterým hraju už od malička.
Oblíbený hráč a klub?
Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.