J. Pleskač 10. (vl.)
1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant B oplatil Krásnému Lesu porážku z podzimu


Branky


10. J. Pleskač (vl.) - 15. J. Adamec , 34. M. Kukla , 35. M. Kukla , 47. V. Mourek , 88. K. Krawczyk
4

Zápas týmů, které spolu sousedili v tabulce nabídl skvělou podívanou. Frýdlant ztrácel na Krásný Les pouze tři body, výhrou by se tedy na svého soupeře dotáhl. Plus měli hosté z Frýdlantu Krásnému Lesu co oplácet. Podzimní zápas totiž vyzněl lépe pro Krásný Les, když svého soupeře porazili 8:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posily z "áčka" pomohly nastartovat Frýdlant

Frýdlant B nehodlal v tomto zápase nic podcenit a přijel do Krásného Lesa se dvěma posilami z "A-týmu". Těmi byli Jakub Adamec a Miroslav Kukla. Zápas se odehrál na těžkém terénu. Předvést kvalitní fotbal bylo tedy pro oba výběry velmi složité. Krásný Les se ujal v 10. minutě vedení. Frýdlantský stoper Jan Pleskač při přímém kopu zasáhl rukou obličej soupeře a odhlavičkoval míč za záda vlastního bránkáře. O pět minut později zařídily posily z "áčka" vyrovnání. Při rohovém kopu našel Klukla Jakuba Adamce, který byl osamocený na zadní tyči. Neměl tedy problém uklidit míč hlavou do branky. Ve 34. minutě zafungovala opět souhra hráčů z "áčka", kdy Adamec našel na zadní tyči Miroslava Kluklu. Frýdlant B tedy otočil na 2:1. Ve 36. minutě zvýšil svým druhým gólem Miroslav Kukla. Domácí se pokusili balóny za obranu dostat k bráně soupeře a něco s výsledkem udělat. Díky této taktice si dokázali vypracovat šance. Žádnou z nich ale neproměnili.

Z bratrského souboje Němců vyšel lépe Michal

I v druhém poločase tahal Krásný Les za kratší konec. Hned ve 47. minutě zvýšil na 4:1 Vladimír Mourek. Zápas se začínal vyostřovat. Vše vyeskalovala v 77. minutě, kdy útočník domácích, Tadeáš Čaban, neudržel emoce a nakopl přes kotníky stopera frýdlantského celku Jana Pleskáče. Rozhodčí mu ukázal přímou červenou kartu a musel opustit hřiště. Krásný Les se ještě pokusil v deseti upravit konečné skóre. Dobře hrající kapitán Uzel byl vysunut dopředu. Po této úpravě si ještě domácí dokázali vytvořit pár šancí. Na konečný 1:5 skóre upravil v 88. minutě střídající Konrad Krawczyk. Z výhry se tedy mohl radovat frýdlantský Němec Michal, který se svým týmem vyhrál nad celkem svého bratra Martina.



Sestavy


Krásný Les
T. Albrecht [-] - V. Rekšák [-] , L. Závěta [-] (51. T. Janda [-] ) , J. Záruba [-] , F. Kravar [-] (46. F. Dominik [-] ) - M. Weidisch [-] (68. T. Strnádek [-] ) , L. Uzel [-] , R. Folda [-] , M. Němec [-] (80. M. Stejskal [-] ) - D. Čekan [-] , T. Čaban [-] -

Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - Š. Ponc [-] , L. Peml [-] , J. Pleskač [-] , P. Bárta [-] - J. Adamec [-] , V. Mourek [-] (73. K. Krawczyk [-] ) , M. Kukla [-] , R. Šena [-] (63. J. Heinzl [-] ) - J. Kozák [-] , M. Stýbal [-] (63. J. Bartoš [-] )

ŽK: 53. V. Mourek . ČK: 77. T. Čaban .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POCHOP Jaroslav - EXNER David, VEBR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Michal Stýbal
Tip experta: výhra hostů

Samozřejmě budu tipovat výhru hostů, 1:3. Pokud se Frýdlant sejde alespoň v podobném složení, jako proti Doubí a hřiště bude způsobilé k odehrání zápasu, tak by měl Frýdlant potvrdit kvalitu, kterou ukázal v domácím zápase.