Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný Les srovnal zápas s Krásnou Studánkou B v samotném závěru!


5

Toto kolo přijela do Krásného Lesa Krásná Studánka B. Podle jmen soupeřů to napovídalo tomu, že uvidíme krásný fotbal. Jdeme se tedy podívat, zda týmy naplnily tento předpoklad.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro Krásnou Studánku B!

První půle patřila herně domácím. Do vedení je poslal ve 22. minutě Matěj Stříteský. Ve 26. minutě byl ve vápně nakopnut hostující Jaroslav Kadeřábek. Následoval pokutový kop, který tentýž hráč proměnil. Domácí diktovali v první půli průběh hry. Spálili ale mnoho šancí. Do šaten se tedy šlo za remízového stavu 1:1.

Bušovský srovnal v samotném závěru

Druhá půle byla v kombinaci obou týmů lehce chaotická. Celky měly problém s vytvořením si nějaké velké šance. Po hezké akci skóroval Krásný Les na 2:1. Pomezní rozhodčí ale odmával ofsajd a skóre se vrátilo na původních 1:1. Hned po tomto ofsajdovém gólu proměnil na druhé straně Marek Macháček. Krásná Studánka šla tak do vedení. Domácí pokračovali ve spalování šancí. Trefili dokonce minimálně dvě tyčky! Vedení vydrželo Krásné Studánce B do 90. minuty. Přišel sporný šlapák na hostujícího hráče v jeho vápně. Míč se odrazil k domácímu Martinu Bušovskému, který trefil a srovnal skóre v samotném závěru. Oba týmy si odnášejí z tohoto remízového klání jeden bod.



Sestavy


Krásný Les
T. Albrecht [-] - J. Branda [-] (62. T. Strnádek [-] ) , J. Záruba [-] , V. Rekšák [-] , L. Folda [-] - M. Weidisch [-] (62. R. Folda [-] ) , D. Čekan [-] , M. Stříteský [-] , M. Němec [-] (72. M. Bušovský [-] ) - F. Dominik [-] , T. Čaban [-] (46. T. Janda [-] )

Kr. Studánka B
P. Průšek [-] - J. Kadeřábek [-] , R. Chobot [-] , M. Macháček [-] (89. T. Macháček [-] ) , J. Vajtr [-] , D. Urban [-] , V. Hošťálek [-] , A. Lednický [-] , M. Leitgeb [-] (62. J. Kittner [-] ) , F. Vítek [-] , J. Jirousek [-]

ŽK: 82. R. Folda , 86. F. Dominik - 59. J. Jirousek . ČK: 90. F. Dominik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CERMAN Lukáš - VLČEK Miroslav, VEBR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Dominik Folda
Tip experta: výhra domácích

Ačkoliv z názvu týmů by měl být fotbal "krásný", tak za mě je Krásný Les teď v úplně jiné formě, než na podzim. Svého soupeře převýší v počtu střel i branek. Studánka teď nemá úplně svoji formu a bylo by překvapením, kdyby Studánka zvládla vyhrát na hřišti rozjetého soupeře. Tipuji výhru domácích 5:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích