EXPERT TIP - 25.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 21.5.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Vlasák

Petr jako malý začínal na Loučeni a tam prakticky odehrál všechny mládeže. Po té chvíli i za Áčko. Přesně roční působení bylo pak v Seleticích a po té se objevil ani neví sám jak v Rožďalovicích. Trenér ho může postavit na všechny posty, je velmi přizpůsobivý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Litol se doma pokusí zastavit rozjeté Krchleby a napravit ztrátu z minulého kola. Věřím, že Krchleby si se svými zkušenostmi poradí a odvezou si těsnou výhru.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kostomlaty si minule kolo připsali, první jarní výhru, nicméně Trnavan bude chtít před domácími fanoušky odčinit debakl z minulého kola. A na svém hřišti porazí celek Kostomlat.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Potkají se týmy z druhé poloviny tabulky, které mají stejné stejný počet bodů. Myslím si že ani jeden celek se nemusí obávat sestupujících pozic. Loučeň na domácí půdě je silná a tipuji výhru domácích.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Všejany přivítají rezervu Poděbrad. Všejany nedokážou držet krok celý zápas a mladý tým Poděbrad zvítězí.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tatce se pokusí na domácím pažitu obrat o body hráče z Křince. Hosté ale nebudou mít sebemenší problém potvrdit roli favorita a v klidném tempu si odvezou tři body.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Kněžice budou bránit svoji svatyni zuby nehty, ale věřím že mlady tým Polabanu nebude mít mít problém překonat domácí obranu. Bude jen otázkou času v kolikáté minutě hosté otevřou skóre zápasu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Předhradí v Přerově jak je zvykem se hraje důrazný fotbal. Hosté hrají dlouhé balóny, které budou sbírat domácí hráči a budou z toho těžit brankové příležitosti. Tři body zůstanou v domácí kabině.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Svoboda 6
2. Petr Vlasák 4
3. Bedřich Trávníček 4
4. Tomáš Mlynka 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.