EXPERT TIP - 14.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 17.6.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Šimon Derner

Poslední kolo I.B třídy skupiny B tipuje nejlepší střelec jara Šimon Derner z FC Slavia Hradec Králové!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Určitě si chceme tento zápas užít. Přeci jen nikdo nechce přebírat pohár po prohře. Myslím si, že se bude hrát bezstarostný fotbal z obou stran a my se budeme snažit vstřelit co nejvíce branek. Jen já jich potřebuji vstřelit minimálně 6, abych dohnal krále střelců Honzu Plška. (smích). Vyhrajeme 5:1.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Jarní jízda Předměřic je famózní a bude pokračovat i po zápase s Javornicí. Ačkoli budou hosté nepříjemným soupeřem, tak dobře organizovaný domácí tým si připíše vítězství a vstřelí minimálně 3 branky.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Domácí tým potvrdí své konzistentní výkony a poradí si s hosty z Malšovy Lhoty, kteří mají výsledkové výkyvy. Honza Plšek vstřelí 2 branky a znovu potvrdí svou neuvěřitelnou střeleckou potenci. Musím smeknout klobouk, jak pravidelně střádá branky a nemá hluchá období. Ač jsem se snažil a třeba se mu v sobotu dopoledne střelecky přiblížil, on hned odpoledne pohotově odpověděl a nedal mi šanci se na něho dotáhnout.

Tip experta: 0 43 - 43 - 14 %
Komentář experta:

Přímý zápas o udržení v soutěži, napínavé až do konce. Po podzimu asi nikdo nečekal, že bude hrát Opočno o záchranu, ale 4 body na jaře je do tohoto dramata zapletly. Bude to opatrný zápas, který skončí po 90 minutách 1:1, na penalty vyhrají hosté a v kombinaci výsledku Lípy to bude znamenat pro Opočno nepříjemný pád do okresního přeboru, kam tento areál nepatří.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Zde si myslím, že padne více než 5 branek. Za Černilov vstřelí branku Honza Hrubý a za Velichovky Lukáš Emlar. U Velichovek se projeví větší marodka a Černilov si díky vítězství pro sebe uzme 4. místo v tabulce.

Tip experta: 1 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Prvně bych chtěl říct, že je velká škoda, že tým Malšovic, navíc s takovým kádrem, padá do okresního přeboru. Člověk vidí, že i se zajímavým kádrem může nepovedený start zničit celou sezonu. Malšovice se budou chtít určitě rozloučit s krajskou soutěží výhrou, což se jim povede a užijí si díky dřívějšímu zápasu dlouhou sobotu v místním útulném srubu.

Tip experta: 0 57 - 43 - 0 %
Komentář experta:

Lípa hraje o každý bod, zatímco Hronovu v azylu v Poříčí už o nic nejde. Domácí mají již jistou devátou příčku, což je pro nováčka, který nehraje zápas na své stadionu dobrý počin. Lípa bude bojovat do morku kosti a získá 2 body po výhře na penalty a díky tomu se zachrání.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Kryštof Holeček 4
2. Venca Likeš 4
3. Josef Paulovič 4
4. Miroslav Balín 3
5. Bedřich Trávníček 3
6. Jiří Klik 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.