EXPERT TIP - 6.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024

Datum kola: 10.9.2023

0

Tohle kolo nás čeká velký šlágr favoritů z Jimramova a Hamrů, kdo ze zápasu vyjde se třemi body? Kromě toho proběhne velmi zajímavý zápas, kdy Březí-Březské vyzve Křoví, které je zatím na prvním místě! Tyto, ale i další zápasy, natipoval a okomentoval náš expert pro tohle kolo, brankář David Starý z Věchnova, který si dal o víkendu gól!




David Starý

Je mu 35 let a má dva šikovné kluky. Pracuje na městském úřadu v Bystřici nad Pernštejnem a fotbal kope skoro už 30 let. Do Věchnova přišel před 11 lety z Pardubic, před tím byl fotbalový světoběžník a prošel několika týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 15 - 15 - 70 %
Komentář experta:

Já tady nemůžu jinak. Nevěřit týmu bych si nedovolil, ale vím že nás v Křižanově čeká těžká šichta. Parta pod taktovkou Aleše Buriana nás umí prohnat, ale věřím že budeme o gól lepší a vyhrajeme.

Tip experta: 2 55 - 15 - 30 %
Komentář experta:

V sázkové kanceláři bych dal tip 02, ale přeci jen víc věřím borcům ze Svratky. Přeci jen ta zkušenost z vyšších soutěží bude na miskách váhy ta, která překlopí vítězství na stranu borců ze Svratky.

Tip experta: 1 65 - 15 - 20 %
Komentář experta:

No i zde je těžké cokoliv tipovat. Za mě je to souboj dvou nevyzpytatelných týmů. Když se potkají s formou, tak je jakékoliv postavení v tabulce nebo skóre naprosto neužitečný údaj. Očekávám vyrovnaný souboj se šťastnějším koncem pro domácí, kteří využijí domácího prostředí a borcům okolo Oskara Jančíka nedovolí odvézt zpět do údolí řeky Svratky bodový zisk.

Tip experta: 2 5 - 0 - 95 %
Komentář experta:

Losenici se v novém ročníku nedaří a nepředpokládám, že by přišel zlom v zápase s Rudolcem. Zázraky se dějí a o náhody tu není nouze, ale nepředpokládám že by tento zápas byl tím, kdy se toto pravidlo potvrdí.

Tip experta: 1 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

No, tak tipovat šlágr kola a k tomu derby je opravdový tipérský oříšek. Já věřím více domácím. Přeci jen parta z Březí na svém hřišti umí zabojovat a uhrát velké výsledky a silné duo Dostál – Sysel bude proti Křoví dominovat a nechají si všechny tři body doma.

Tip experta: 1 85 - 10 - 5 %
Komentář experta:

Opět tipérský oříšek, ale i zde budu více věřit domácímu Bojda Boys. Přeci jen síla podpory domácích fanoušků, znalost domácího pažitu a 14 denní odpočinek bude hrát do karet domácím a kladiváři odjedou s prázdnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Kobza 4
2. Tomas Brazda 4
3. Petr Pinkava 4
4. Jiří Klik 4
5. Luboš Mencler 4
6. Josef Pokorný 3
7. Ondřej Kroupa 3
8. Radek Hruška 3
9. Martin Homola 3
10. Tomáš Novotný 3
11. František Smolík 3
12. Miroslav Litochleb 3
13. Jakub Sedlák 3
14. Radim Synek 2
15. Josef Bartošek 2
16. Pavel Jelínek 2
17. Jakub Stupka 2
18. Pavel Mitáš 2
19. Petr Pecina 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.