EXPERT TIP - 9.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 2.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Marek Navrátil

Je mu 25 let. Pracuje jako skladník ve firmě Wera Werk. Fotbal začal hrát ve 3. třídě, asi tak v 8 letech. Začínal v přípravce TJ Stražek a tam  hrál až do mladších žáků. Poté si ho vyhlédl pan Richard Nemrah (nejlepší trenér jaký ho kdy trénoval) z SK Bystřice nad Pernštejnem. V Bystřici hrál od mladších žáků až po starší dorost, kde pak občas nastupoval za Bystřici ,,B“. Z Bystřice odešel hrát za muže do domovského týmu SK Rožná, kde působí do dnes. V týmu SK Rožná je také administrátorem stránek www.skrozna.cz a zároveň je pokladník (vybírání pokut, za narozeniny...). Jeho oblíbené týmy jsou Zbrojovka Brno a FC Barcelona. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 37 - 33 - 30 %
Komentář experta:

V tomto zápase bych si tipl remízu. Hamry sice nemají oslnivou formu, ale body na domácím hřišti nedávají lehce. Pohledec bojuje o špici tabulky, ale také dostává hodně branek. Tipuji remízu.

Tip experta: 1 80 - 17 - 3 %
Komentář experta:

Měřín má od začátku sezóny formu a jen 2x naplno nebodoval. Střílejí hodně branek i když nevím, jestli v tomto zápase to bude přestřelka, protože hráči Radostína mnoho branek nedostávají. Tipuji těsnou výhru domácích.

Tip experta: 1 84 - 13 - 3 %
Komentář experta:

Pro mě jsou mírným favoritem hráči Bohdalova. I když jsou obě mužstva zvyklá na velké hřiště tak věřím domácím. Pro mě není mezi oběma týmy velký rozdíl, ale tipuji domácí snad jen proto, že hrají doma a jsou výše v tabulce.

Tip experta: 2 0 - 7 - 93 %
Komentář experta:

Toto je papírově nejjednoznačnější zápas. Rožínka hraje ve skvělé formě, kdežto Radešínská Svratka uzavírá konec tabulky. Domácí můžou překvapit, ale myslím si že Rožínka roli favorita potvrdí.

Tip experta: 1 77 - 20 - 3 %
Komentář experta:

Jasný favorit tohoto zápasu je tým Věchnova. Jimramov je nepříjemný hlavně doma, ale ne že by venku hráli špatně. Věchnov je ale nabitý skvělými hráči od brankáře až po útočníky. Proto tipuji a doufám, že vyhraje Věchnov. A tímto i kamarády z Věchnova zdravím.

Tip experta: 1 20 - 17 - 63 %
Komentář experta:

V tomto zápase vsázím na Rožnou. Strážek je velice kvalitním soupeř s velkým množstvím mladých a kvalitních fotbalistů, ale hráči Rožné jsou doma schopni porazit kohokoliv a určitě toto tento zápas budou chtít vyhrát a taky doufám, že vyhrají.

Tip experta: 0 60 - 27 - 13 %
Komentář experta:

Březí je posilněno výhrou z předchozího zápasu a bude chtít bodovat i v Ujčově. Minulý víkend hráli dobrý fotbal a pokud tak zahrají i teď proti Ujčovu, tak si nějaký ten bodík odvezou. Ujčov bude hlavně spoléhat na skvělou střeleckou formu Jiřího Hanáka. Těžké rozhodnutí a proto dávám remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. jiří dufek 5
2. Jaromír Vytlačil 5
3. Vladimír Uhlíř 5
4. Barbora Štikarová 4
5. Luboš Řezníček 4
6. Oskar Jančík 4
7. Zdeněk Horák 4
8. Fany Lahy 4
9. František Šmerda 4
10. Jiří Chocholáč 4
11. Martin Homola 4
12. Ladislav Trdy 4
13. Tomas Brazda 4
14. Jakub Sedlák 4
15. František Smolík 4
16. Roman Velín 4
17. Ondřej Chocholáč 3
18. Marek Navrátil 3
19. Karel Řehoř 3
20. Lukáš Broža 3
21. Jan Rous 3
22. Miloš Svoboda 3
23. Pavel Bartoněk 2
24. Jakub Stupka 2
25. Tomáš Klíma 2
26. Jakub Večeřa 2
27. Big Bond 2
28. Petr Pinkava 2
29. petr havlát 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.