Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Béček byl šťastnější Bohdalov


0

V souboji dvou rezerv byl úspěšnější Bohdalov, který v utkání dvou rozdílných poločasů porazil Křižanov těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vedl po první půli o tři branky

V 9. kole III. třídy se utkaly rezervy Bohdalova a Křižanova. Domácímu Bohdalovu patřilo sedmé místo v tabulce a v domácích zápasech jejich hráči před svými fanoušky ještě neztratili ani bod. To Křižanov byl na předposledním místě a do tabulky potřeboval každý bod.

 

Utkání dvou rozdílných poločasů, tak se dalo nazvat dnešní utkání v Bohdalově. V prvním poločase měli převahu domácí a vytvářeli si šance, ale bez golového zakončení. Branky padaly až v rozmezí 20. až 30. minuty, kdy se domácí trefili hned třikrát.

 

První branku vstřelil po rychlém protiútoku a přihrávce Hanycha teprve patnáctiletý Filip Boháček - 1:0. Vzápětí se prosadil i sám Hanych, který centrovaný míč za obranu od Jardy Neumana uklidil do sítě - 2:0.  Další branku přidal Luboš Šerejch po vyšachování hostující obrany - 3:0. Poté se domácí uspokojili třibrankovým vedením a postupně přenechávali iniciativu hostům.

Křižanov stahoval, ale nevyrovnal

Druhý poločas byl ze strany domácích špatný, nedařili se jim přihrávky, ztráceli míče v osobních soubojích a toho začali využívat hosté.

 

Prosadili se v 60. minutě Horníčkem - 3:1  a v 76. minutě snížil na rozdíl jednoho gólu Štěpánek - 3.2. Domácí se snažili opět se utrhnout a vstřelit branku, ale bez úspěchu. Naopak hosté se snažili o vyrovnání až do samotného závěru. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Ždánského si domácí oddychli a tři body zůstaly doma.

 

V příštím kole zavítá Bohdalovské Béčko na hřiště lídra soutěže, Strážku. Béčko Křižanova se představí opět venku a to v Radostíně B.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes jsme začali velmi dobře a po zásluze vedli 3:0, ale po té jsme uspokojeni náskokem přestali hrát a hosté naopak přidali. V závěru utkání jsme ještě mohli náskok navýšit, ale chybělo nám trochu štěstí. Jsem rád, že jsme potvrdili domácí neporazitelnost.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Zase jsme to domácím v první půli velmi usnadnili. Zejména mě mrzí druhý gól. Nákop z půlky, domácí hráč je mezi dvěma našimi a přesto nikým neatakován střílí na branku. V kombinaci se špatným vyběhnutím brankáře je z toho možná rozhodující gól na dva nula. Ve druhé půli jsme byli jasně lepším týmem a s trochou štěstí, možná i větším fotbalovým umem, jsme mohli dosáhnout na remízu. I když i domácí měli dvě dobré brankové příležitosti.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] - V. Pokorný [-] (86. R. Pejchal [-] ) , L. Novotný [-] , P. Neuman [-] (63. P. Fabík [-] ) - L. Šerejch [-] - F. Boháček [-] (58. R. Henzl [-] ) , L. Hanych [-] , B. Křesťan [-] (62. L. Zmeškal [-] ) , O. Chalupa [-] (55. J. Švoma [-] ) , J. Neuman [-]

SK FC Křižanov B
P. Bajer [-] , D. Fendrych [-] - J. Klobása [-] , T. Horníček [-] , J. Stupka [-] , J. Uhlíř [-] - P. Štěpánek [-] , M. Vítek [-] , T. Plocek [-] (36. M. Sklenář [-] ) , V. Malinský [-] (46. M. Částek [-] ) - M. Král [-] -

ŽK: 42. P. Neuman - 86. T. Horníček .
Hráči zápasu: L. Šerejch - J. Uhlíř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - KOUKAL Vojtěch (N), JAROŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.