EXPERT TIP - 16.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 7.4.2024


Zpět na experttip

Vít Axmann

 

Do role Experta 16. kola jsme tentokrát pasovali mladou trenérskou krev. Jednatřicetiletý VÍT AXMANN v současnosti kormidluje loď posledního celku soutěže, a sice tým ze Štěpánkovic. Šéfem místní střídačky je od podzimu, kdy ve funkci nahradil svého předchůzce Romana Kubiše. K trénování se dostal během koronavirové pandemie, kdy byla ve Štěpánkovicích nouze o trenéry mládeže. Skrz svého kamaráda dostal nabídku ke spolupráci a on sám se ji rozhodl přijmout. Trénování se mu zalíbilo, rozhodl se pro doplnění vzdělání a získat tak díky tomu trenérskou licenci B. Kromě Áčka nezanevřel ani na mládež, i nadále pomáhá s trénováním místních přípravek.

 

Jeho hráčská kariéra je rovněž spojena výhradně s rodnou vesnicí Štěpánkovice. Je tedy odchovancem klubu, ve kterém hrával až do svých 22 let, než odešel na krátkou půlroční anabázi do Vávrovic. Poté se rozhodl s fotbalem jako aktivní hráč skončit, neboť odcestoval pracovně do ciziny. Pojí ho rodinná vazba se svým známějším strýcem Vilémem Axmannem, někdejším ligovým brankářem či nedávným trenérem Chlebičova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Jestli chtějí Lazce držet krok s Darkovičkami, musejí začít vyhrávat a sbírat body. Tipuji, že doma s Chlebičovem se už chybí a vyhrají.

Patrik Slavík 0

Šimon Továrek 0

Jakub Vidiševský 1

Pavel Konečný 2

Vojtěch Tomíček 0

Patrik Ožvolda 1

Petr Vala 0

Aleš Silber 0

Patrik Minarčík 1

Jaromír Bělunek 1

David Obrusník 1

Ladislav Beran 1

Kryštof Surovec 0

Radek Hruška 2

Miroslav Liška 1

Jiří Lusar 0

Marek Kulaviak 1

Adam Novák 0

Zpět na experttip