EXPERT TIP - 16.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 7.4.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Vít Axmann

 

Do role Experta 16. kola jsme tentokrát pasovali mladou trenérskou krev. Jednatřicetiletý VÍT AXMANN v současnosti kormidluje loď posledního celku soutěže, a sice tým ze Štěpánkovic. Šéfem místní střídačky je od podzimu, kdy ve funkci nahradil svého předchůzce Romana Kubiše. K trénování se dostal během koronavirové pandemie, kdy byla ve Štěpánkovicích nouze o trenéry mládeže. Skrz svého kamaráda dostal nabídku ke spolupráci a on sám se ji rozhodl přijmout. Trénování se mu zalíbilo, rozhodl se pro doplnění vzdělání a získat tak díky tomu trenérskou licenci B. Kromě Áčka nezanevřel ani na mládež, i nadále pomáhá s trénováním místních přípravek.

 

Jeho hráčská kariéra je rovněž spojena výhradně s rodnou vesnicí Štěpánkovice. Je tedy odchovancem klubu, ve kterém hrával až do svých 22 let, než odešel na krátkou půlroční anabázi do Vávrovic. Poté se rozhodl s fotbalem jako aktivní hráč skončit, neboť odcestoval pracovně do ciziny. Pojí ho rodinná vazba se svým známějším strýcem Vilémem Axmannem, někdejším ligovým brankářem či nedávným trenérem Chlebičova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 56 - 33 - 11 %
Komentář experta:

Bude to zápas o šest bodů, oba celky potřebují vyhrát a sbírat body. Ale osobně si myslím, že zápas nepozná vítěze. Proto volím remízu.

Tip experta: 1 47 - 42 - 11 %
Komentář experta:

Jestli chtějí Lazce držet krok s Darkovičkami, musejí začít vyhrávat a sbírat body. Tipuji, že doma s Chlebičovem se už chybí a vyhrají.

Tip experta: 1 21 - 32 - 47 %
Komentář experta:

Píšť zatím nechytla úvod jara, ale proti Staré Bělé ji věřím, že se chytne. Už jen proto, že její soupeř má výkony jako na houpačce a navíc venku dostává mnoho gólů.

Tip experta: 2 53 - 26 - 21 %
Komentář experta:

Těžké na tipování, ale asi dám dvojku na vítězství Kozmic. Myslím si, že jsou Kozmice v současnosti o něco fotbalovější než Bolatice. Navíc budou chtít odčinit prohru z minulého kola.

Tip experta: 2 32 - 16 - 52 %
Komentář experta:

Strahovice jsou doma nepříjemné, začaly i střílet góly. Ale na body to stačit nebude. Darkovičky potvrdí roli favorita a udrží se i nadále v pozici lídra soutěže.

Tip experta: 1 32 - 16 - 52 %
Komentář experta:

Pro obě vesnice to bude zajímavé derby. Libhošť bude asi fotbalovější, ale Jičín potřebuje každý bod pro záchranu. Asi rozhodne výhoda domácího prostředí, takže to vidím na těsnou výhru domácích.

Tip experta: 1 21 - 16 - 63 %
Komentář experta:

Pochopitelně věřím svému týmu. Jestli chceme udržet naději na záchranu, musíme poctivě bojovat a urvat s Albrechticemi vítězství. Navíc hrajeme doma, kde se nám daří sbírat body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Minarčík 7
2. David Obrusník 5
3. Ladislav Beran 5
4. Jiří Lusar 5
5. Patrik Ožvolda 5
6. Jaromír Bělunek 4
7. Marek Kulaviak 4
8. Kryštof Surovec 3
9. Pavel Konečný 3
10. Miroslav Liška 3
11. Aleš Silber 3
12. Patrik Slavík 2
13. Šimon Továrek 2
14. Jakub Vidiševský 2
15. Radek Hruška 2
16. Petr Vala 2
17. Adam Novák 2
18. Vojtěch Tomíček 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.