EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Laštovica

Celou svoji kariéru spojil s fotbalovým Pohledcem. Jako trenér nejdříve vedl dorostenecký tým, se kterým vybojoval titul přeborníka okresu Žďár nad Sázavou. Dveře k mužům mu otevřel trenér Milan Boušek, který si ho vytáhl z dorostu. Nejdříve mu dělal asistenta a po jeho odchodu převzal muže jako hlavní trenér. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 21 - 17 - 62 %
Komentář experta:

Ujčov je pro mě zatím zklamáním. Není to ten sebevědomí tým z loňské sezony. Je vidět, že mají problémy se sestavou. Mladý tým Strážku je společně s Rožínkou hlavním favoritem na postup a pokud chce udržet kontakt s Banikem, tak musí Ujčov porazit. Opět se střelecky prosadí Šebek a hosté v klidu zvítězí.

Tip experta: 1 21 - 10 - 69 %
Komentář experta:

Zde zkusím překvapení kola. Radešínka se zatím hodně trápí a vrcholem byl příděl v minulém kole. Pokud mohu porovnat po herní stránce, tak není překvapením, že Svratka je na tom tak bídně. Co jsem měl možnost porovnat, tak to byl zatím nejslabší soupeř. Pryč je loňská střelecká forma Novotného a Bohouš Jandourek na vše sám nestačí. Rožná tentokrát svoje šance, kterých má v zápase spoustu nepromění a Radešínka si připíše překvapivě tři body.

Tip experta: 2 3 - 28 - 69 %
Komentář experta:

Dolní Rožínka je jedním z favoritů soutěže a bylo by pro mě překvapením, kdyby v Hamrech nevyhrála. Mužstvo Rožínky je dobře poskládané, mají tam zkušené hráče a také dravé mládí. Hamry po loňské spanilé jízdě zažívají vystřízlivění a ani kanonýr Smejkal je v tomto zápase nespasí.

Tip experta: 1 76 - 14 - 10 %
Komentář experta:

Náš zápas s Měřínem v minulém kole byl výsledkově jednoznačný, ale zejména první půle byla herně více než vyrovnaná. Měřín teď dvakrát prohrál a v tomto zápase se bude chtít vrátit zpět na vítěznou vlnu. Na druhé straně Jimramov je pro každého soupeře nepříjemným protivníkem a v poslední době pravidelně sbírá body. Zápas to bude vyrovnaný,ale domácí prostředí rozhodne a Měřín těsně vyhraje.

Tip experta: 2 62 - 28 - 10 %
Komentář experta:

Byl bych špatným trenérem, kdybych nevěřil svému týmu. Čeká nás ovšem těžký zápas. Bohdalov hraje v pohodě, doma je zatím stoprocentní. Ovsem i my v poslední době hrajeme velice slušně a sbíráme body. Bohdalov minulé kolo poprvé vyhrál venku, tak teď by mohl poprvé prohrát doma.

Tip experta: 0 24 - 31 - 45 %
Komentář experta:

Oba týmy nás ještě na podzim čekají, tak nemůžu přesně ohodnotit jejich sílu, nicméně podle dosavadního průběhu je mírným favoritem Radostín. Ten mě zatím mile překvapuje. Těží z dobré defenzivy a dokáže také vozit body z venku, což nebývalo zvykem. Křižanov podle předpokladu patří k těm horším týmům, ale tentokrát doma vyválčí alespoň bod.

Tip experta: 0 65 - 14 - 21 %
Komentář experta:

Jak řekl trenér Vechnova, fotbal je již na podzim nebaví a je to vidět na výsledcích.Hosté jako nováček podávají zatím velmi sympatické výkony a nejsou bez šance získat body i ve Věchnově. Pokud se jim podaří uhlídat Ostrýže, tak bod získají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Rudolf Mazánek 6
2. Klára Sluková 6
3. Miloš Svoboda 6
4. Jakub Bělehrad 6
5. Pavel Bartoněk 5
6. Roman Velín 5
7. Jakub Stupka 5
8. Fany Lahy 5
9. Jiří Bílek 5
10. Jaroslav Neuman 5
11. František Šmerda 4
12. Martin Kaňka 4
13. Ondřej Chocholáč 4
14. Petr Bajer 4
15. Tomas Brazda 4
16. Tomáš Klusák 4
17. jiří dufek 4
18. Petr Mitáš 4
19. František Smolík 4
20. Big Bond 3
21. Stano 1988 3
22. Jakub Večeřa 3
23. Jiří Chocholáč 3
24. Karel Řehoř 2
25. Jaromír Vytlačil 2
26. Zdeněk Horák 1
27. Petr Pinkava 1
28. Oskar Jančík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.