Ujčov dostal na hody naloženo


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek šokoval Ujčov třemi brankami

V sobotním hodovém odpoledni Ujčov přenechal body Strážku. Utkání na krásně připraveném trávníku v Ujčově se odehrálo za stálé režie hostů ze Strážku.

 

 

Toto se potvrdilo již ve 2. minutě, kdy hosté vymíchali obranu Ujčova poprvé. Následná nahrávka pod sebe na malé vápno našla Zdeňka Jaroše - 0:1.

 

 

Domácí zůstali značně za očekáváním a jejich odpor byl v první půli zcela sporadický. Toto  potvrdila 18. minuta a Miloš Svoboda zvýšil po pěkné akci na - 0:2.

 

 

Ujčovu se nedařil přechod do útoku ani ostatní činnosti, které jej zdobí v plné síle. Strážek kontroloval hru a  výsledkem byla i třetí branka, kterou vstřelil v 36. minutě opět Miloš Svoboda -  0:3  

 

 

Ujčov byl na ručník a dokladem toho bylo vyloučení Petra Mitáše, který neunesl taktické pokyny kouče. Nutno podotknout, že záložník domácích Mitáš Petr dostal několikráte naloženo v osobních soubojích a nestanný divák by utrpěl.

Strážek si pojistil vedení v zápase

Do druhé půle Ujčov přeskupil  linie a soupeře opticky i co se týče šancí přehrál. Jiskříčku naděje vykřesal v 49. minutě po pěkné kombinaci Jakub Hlaváček - 1:3.

 

Stačila však jedna dlouhá kolmice a hosté vedli v 63. minutě zvýšili kanonýrem Liborem Šebkem - 1:4.  

 

Zbytek zápasu Strážek zkušeně dohrál a v samém závěru přidal i branku číslo pět. V 76. minutě utkání zakončil hráč, který celý zápas gólově začal Zdeněk Jaroš - 1:5.

 

V příštím kole se utká Ujčov opět na svém trávníku s poslední rezervou Radešínské Svratky. Strážek přivítá rezervu Radostína.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Jasné a čekané vítězství hostí, těm přeji hodně úspěchu. Naši hráči jen stěží dokázali plnit taktické pokyny a po zásluze odcházíme bez bodu.....

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Dnešní utkání určitě nebylo jednoduché, i když to tak podle výsledku vypadá. Kluci dnes i přes neustálé nadávky domácích fanoušku hráli dobře a zaslouženě si vezeme tři body .



Počet diváků: 100. Rozhodčí: INVALD Lukáš - TOMÁŠEK Oldřich, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.