EXPERT TIP - 8.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016


Zpět na experttip

Roman Danko (TJ Lesná)

Blíží se další víkend a s ním další kolo s pořadovým číslem osm, které bezesporu nabídne spousty kvalitní podívané a zajímavých atraktivních střetů. Ještě před tím, než se však kolotoč zápasů roztočí, pojďmesi jeden po druhém rozebrat a nějakým způsobem se na víkend připravit a navnadit. Jistě se pak snáz rozhodnete, na které hřiště se zamíříte mrknout. K dispozici Vám tentokrát budou tipy Romana Danka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 0

Komentář:

Remíza je velmi odvážný tip, na který sázíme málokdy. Ještě odvážnější to od Romana bylo v tomto utkání, v němž jsou Trpísty jasným favoritem. Sulislav je tak trochu v rozkladu, trápí se a jde to s ní spíše z kopce. Pro Trpísty by tak měla být spíše jen sladkým zákuskem a pokud se nestane nic nečekaného, měli by si hosté výhru snadno ohlídat.

Miroslav Havel 2

roman danko 0

Jakub Pýcha 2

Tomáš Čižmár 2

Komentář:

Sulislav klesla v minulém kole až na samotné dno.Ale doma přitom hraje pěkný fotbal ...jen né vždy to dotáhne dokonce.Štěstí zatím jí nepřeje.Trpísty venku zatím patří mezi nejhorší týmy soutěže.Ale i tak pro mě favoritem jsou hosté.Potřebujou odčinit drtivou porážku v Kladrubech.

Tereza Hájková 2

Jaroslav Černý 2

Radek Černý 2

Jakub Cingroš 2

Jakub Šimek 2

Zpět na experttip