EXPERT TIP - 8.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

1

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Roman Danko (TJ Lesná)

Blíží se další víkend a s ním další kolo s pořadovým číslem osm, které bezesporu nabídne spousty kvalitní podívané a zajímavých atraktivních střetů. Ještě před tím, než se však kolotoč zápasů roztočí, pojďmesi jeden po druhém rozebrat a nějakým způsobem se na víkend připravit a navnadit. Jistě se pak snáz rozhodnete, na které hřiště se zamíříte mrknout. K dispozici Vám tentokrát budou tipy Romana Danka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 30 - 10 - 60 %
Komentář experta:

Jiskra nemá tak špatný tým na to, aby hrála tak příliš nízko. Umí odehrát výborný zápas a dá se od ní očekávat zlepšení. Těžko ale říci, zda by to mělo přijít zrovna proti Halži, jistě by to ale pomohlo. Je pravdou, že Jiskra bude mít výhodu domácího prostředí a na kvalitnějšího soupeře se vždy připravuje každý s větší motivací, která by určitě neuškodila. I přes to všechno je ale jasným favoritem Halže, která by měla zvítězit. Dá se očekávat posílení týmu minimálně o Trefilíka, který by měl u A-týmu stále odpykávat trest za červenou kartu, a tak se dá očekávat, že by měl pomoci rezervě. Čechie by měl zápas hravě ovládnout, je ale možné, že se bude zpočátku delší dobu trápit. Rozhodnout by měl až dvoubrankový náskok.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sparta je v dokonalé formě, dosud neprohrála, i když Lázně se v minulém utkání také ukázaly, jako velmi kvalitní tým. Beze sporu se jedná o šlágr kola. Přesto se dá očekávat celkem snadná výhra Újezdu, který by měl mít zápas pod kontrolou. Očekáváme více branek, zápas bude celkem otevřený.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Učit v tomto utkání favorite je velmi složité. Tisové se přestává dařit. Týmy už jí dokázaly přečíst a Zetor na to doplácí. Je otázkou, jak se mu ale bude dařit proti trápícím se Kšicím. My si troufáme favorizovat spíše hosty, kteří by se mohli posílit o některé hráče A-týmu a pak by měli soupeře přehrát. Jiskru přestala držet nad vodou pevná obrana, a vstřelené góly poslední dobou chybí. Velkým překvapením by ale nebyla ani remíza.

Tip experta: 2 70 - 0 - 30 %
Komentář experta:

Planá je v parádní formě a je jedním z hlavních aspirantů na postup. Má perfektní defenzivu a stejně dobrý útok. Je to asi nejkomplexnější tým soutěže. Planá by měla využít i domácího prostředí a zápas by si svou zodpovědností měla ohlídat. Na Lesnou si ale bude muset dát pozor, hosté se dostávají do tempa a určitě nedají Plané nic zadarmo.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Sokol Bor má velmi kolísavou bilanci, jednou odehraje perfektní zápas, podruhé je to strašná mizérie. Pokud posílí, mohl by si s Baníkem poradit. Hosté jsou ale na vlně, umí sehrát parádní rychlé brejky a své šance využívají. Bor v koncovce tak sebejistý není. Očekáváme tedy spíše triumf Chodova.

Tip experta: 0 0 - 20 - 80 %
Komentář experta:

Remíza je velmi odvážný tip, na který sázíme málokdy. Ještě odvážnější to od Romana bylo v tomto utkání, v němž jsou Trpísty jasným favoritem. Sulislav je tak trochu v rozkladu, trápí se a jde to s ní spíše z kopce. Pro Trpísty by tak měla být spíše jen sladkým zákuskem a pokud se nestane nic nečekaného, měli by si hosté výhru snadno ohlídat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Havel 4
2. roman danko 4
3. Jakub Pýcha 4
4. Radek Černý 3
5. Tomáš Čižmár 2
6. Tereza Hájková 2
7. Jaroslav Černý 2
8. Jakub Cingroš 2
9. Jakub Šimek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2016 18:03
Všichni favoriti dneska bohužel padli , tak snad příště budete mít víc štěstí..