HISENSE Hráčem 7. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 17.09.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Racocha

68%

Tomáš Racocha si ve své kariéře prošel více celky. Konkrétně oblékal dresy SK Kladno, Kněževse, Přední Kopaniny a konečně tedy jeho aktuálního celku - Dobrovíze. Zatím si v sezóně připsal hned pět branek, což ho řadí mezi nadprůměrné produktivní hráče v soutěži. Naší anketu vyhrál poměrně s přehledem, ještě jednou gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Šebesta 15%
3. Robin Havlíček 7%


0

Tak je to za námi. Páté kolo nám ukázalo mnoho talentů, ozkoušených bouráků i překvapivých výkonů. Hlasovali jste, abychom rozhodli o nejlepším hráči úvodních zápasů. Po velmi vysoké účasti, co se hlasů týče, vám již můžeme sdělit výsledky. Výhercem se stal Tomáš Racocha, tedy již čtvrtý hráč v řadě z vedoucího klubu z Dobrovíze, který ocenění získal! Tomáš si v utkání proti kvalitním Libčicím připsal hned dva zásahy a přispěl tak k těsné výhře, která týmu ještě více pojistila první příčku. Racocha dokázal hned dvakrát využít obrannou chybu soupeře a byl tak velkou měrou zasloužen za tříbodový zisk. Gratulujeme!

 

Autor fotografie je David Svoboda, jeho tvorba zde.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.