Hráčem 7. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Krátký

62%

Ačkoli Jan Krátký nevstřelil v utkání se Všejany branku, odehrál skvělé utkání směrem dopředu i dozadu, rozdával přesné přihrávky, nabízel se spoluhráčům a zakládal útočné akce, čímž značně dopomohl k vítězství 4:3.
Jan Krátký podává stabilně dobré výkony od začátku sezóny. Hned v prvním utkání proti Běrunicím si připsal při vhře 6:0 jednu branku.
Ve druhém zápase Milovice porazili Přerov 3:0 a Jan Krátký si připsal další přesný zásah.
Ostré sice Milovice na domácím hřišti podlehly 0:1, ale Jan Krátký odehrál celý zápas a podal kvalitní výkon. Stejně tak tomu bylo i při prohře 0:3 s Loučení v následujícím kole.
V pátém kole proti Opočnici sice jan Krátký nastoupil až ve 20. minutě místo Ivana Plecitého, přesto se na výhře 7:0 podílel dvěma góly, druhý z nich vstřelil z penalty v 90. minutě.
No a v šestém kole opět odehrál 90 minut při těsné porážce 0:1 od Rožďálovic.

Jan Krátký si tak ocenění pro hráče kola jistě zaslouží a pokud mu konstantní forma vydrží nadále, možná ho fanoušci brzy zvolí znovu. Gratulujeme k ocenění a v pátek přineseme s hráčem rozhovor.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Hurych 20%
3. Petr Dvořák 9%


0

V minulém kole jsme byli opět svědky mnoha skvělých výkonů a z jejich autorů nebylo zdaleka jednoduché vybrat jedenáctku nejlepších.
Ve výběru se tentokrát neobjevil hráč minulého kola Tomáš Vlasák z Loučeně, který v rozhovoru pro Fotbal u nás prohlásil, že by přál ocenění také některému ze spoluhráčů, kteří si ho jistě zaslouží.
V sestavě sedmého kola se opravdu objevili dva jeho spoluhráči, jmenovitě obránce Jaroslav Poulíček a záložník Lukáš Holub, přesto naši hlasující nezískali ani pro jednoho z nich medailovou pozici.
Pomyslnou bronzovou medaili získává Petr Dvořák, jehož oproti konkurenci upřednostnilo 9 procent ze 114 hlasujících. tento záložník Hrubého Jeseníku přispěl k vysoké porážce ostré v poměru 6:2 nejen vstřelenou brankou - také na dvě přihrál! Gratulujeme ke třem bodům a třetímu místu.
Na druhém místě je s dvaceti procenty hlasů také hráč Hrubého Jeseníku! Jedná se o Tomáše Hurycha, který znamenitě plnil své defenzivní povinnosti, ale kromě toho si připsal také jeden zásah na svůj střelecký účet.
Vynikajících 62 procent hlasů získal záložník Milovic Jan Krátký.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.