Hráčem 8. kola, III. třída sk. A Nymburk, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Patáčik

51%

 

Radek Patáčik (34) začínal s fotbalem ve Všechlapech, aby pak ještě společně s mladším bratrem Pavlem přestoupil do Krchleb. Zatímco Pavel je do teď oporou Krchleb, Radek se vrátil do Všechlap. Po předloňském sestupu Všechlap do čtvrté třídy se zdálo, že pověsí kopačky na hřebík, v letošní sezoně pro něj ale ve Všechlapech našli trenky i dres a on se předvedl v plné parádě. Týmu, který se po roce vrátil do III. třídy, má stále co nabídnout. Jako střední záložník ukazuje parádní přehled. V pěti zápasech nastřílel šest gólů a další dokázal připravit. Ve třech utkáních se stal hráčem zápasu, dostal se do sestavy kola, ale umístil se nejprve na druhém a třetím místě, a až teď slaví triumf. Za výkon v zápase proti Staré Lysé jste mu naposílali 51% hlasů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Janoušek 30%
3. Jaroslav Král 8%


0

 

Druhý byl ve vašem hlasování záložník Kostelní Lhoty Marek Janoušek (34). Ten řídil svůj při derby se Sadskou, za kterou i v minulosti hrál. Dokonce vstřelil vítězný gól a béčko Kostelky tak vyhrálo v derby 3:1. V boji o hráče kola jste mu neposílali 30 procent hlasů.

 

Třetí skončil s osmi procenty Jaroslav Král z Krchleb (30). Útočník Krchleb, který prošel kluby jako Hořátev, Kovanice, Polaban Nymburk, AFK Nymburk, Pátek, Sadská, Loučeň či JIvinou na Mladoboleslavsku se dostal do sestavy kola díky dvěma zásahům proti Dvorům, které Krchleby porazily 3:0. „Zvlášť ta jeho první trefa byla povedená, když dostal míč za obranu a propálil Loudila,“ chválil ho spoluhráč Lukáš Pulda.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Během čtvrtka si můžete přečíst tipy experta kola a na pátek připravujeme rozhovor právě s nejlepším hráčem třetího kola Radkem Patáčikem.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.