SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Hlasujte pro hráče 8. kola III. třídy skupiny A! Jedinečnou možnost, kterou vám jiné webové stránky nenabízí, máte právě teď. Hlasovat můžete od ponělníh poledne až do středečního poledne. Jedenáctku kola vybíráme na základě rozhovorů s činovníky klubů. S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden...

Do brány byl nominován Lukáš Urban ze Strak, které porazili lídra tabulky Kounice 4:2 a bylo to i díky Urbanovi. „Ve druhé půli chytil samostatný nájezd. Dost nás podržel, chválil ho sekretář Strak Tomáš Šercl.

Do obrany byl nominován Dušan Mergeš z milovického béčka. „První poločas mu to šlapalo perfektně. Kdyby nemusel střídat, tak to tam na pravé straně obrany doslova zavřel,“ řekl na jeho adresu parťák z obrany Marcel Písařovič. Druhým obráncem je Lukáš Vlk ze Strak. „Držel náš tým a dobře organizoval obranu a hru,“ řekl o něm Tomáš Šercl. Na pozici stopera zářil i Martin Novák z béčka Semic, které doma porazilo Stratov 2:1. „Vynikal, nekazil míče a navíc ještě podporoval útok,“ řekl k jeho výkon semický kouč Pavel Švarc. Čtvrtým obáncem je Miroslav Douša z Bobnic, které remizovaly v Chrástu 2:2. „Vymazal jejich nejlepšího hráče Černého. Ve druhé půli si k němu prostě stoupnul a nedovolil mu kopnout do míče,“ řekl gólman Bobnic Tomáš Hurych.

Do zálohy byl nominován Marek Janoušek z béčka Kostelní Lhoty, které porazilo v derby Sadskou 3:1. Právě Janoušek řídil tým ze střední zálohy a navíc vstřelil vítězný gól svého týmu. Druhým je Radek Patáčik ze Všechlap. Ten po svém comebacku do týmu neztratil nic ze svého lesku a podílel se na triumfu Všechlap 5:1 ve Staré Lysé dvěma zásahy. Třetím záložníkem je Ondřej Bláha ze Strak. „Dal dva gól a přidal asistenci. Byl nejlepším hráčem,“ řekl k jeho nominaci Tomáš Šercl. Poslední záložníkem v jedenáctce kola je Jakub Krátký z Milovic, který řídil výhru Milovic ze středu zálohy. Diváci tleskali především jeho povedené přihrávce, kdy přehodil obránce a poslal Ondřeje Drahoráda na cestu za vítězným gólem.

 

Do útoku byla nominována dvojice dvougólových střelců. Prvním je Jaroslav Král z Krchleb, které porazily Dvory 3:0. O druhý a třetí zásah se postaral právě Král. „Zvlášť ta jeho první trefa byla povedené, když dostal míč za obranu a propálil Loudila,“ řekl spoluhráč Lukáš Pulda. Druhým je Tomáš Hofman ze Všechlap, který vstřelil dva góly ve Staré Lysé a pomalu se dostává do střelecké formy, kterou měl loni a podílel se tak na postupu všechlapského týmu zpátky do třetí třídy. Zvlášť jeho druhý zásah z metrové vzdálenosti o břevno nadchl diváky. „Úplně jsem se lekl, že to nedám,“ povídal Hofman s vyděšeným úsměvem směrem k lavičce trenérům a spoluhráčům, když soupeř rozehrával.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.