Hráčem 10. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Vaněk

57%

Hráči Maratonu Pelhřimov řádí nejenom na hřišti. V 10. kole Poutník ligy si v domácím prostředí povodili Božejov a své soupeře si v anketě o Hráče kola "povodil" i Tomáš Vaněk. Ten suverénním způsobem hlasování čtenářů portálu fotbalunas.cz ovládl, když na jeho konto přišel opět rekordní počet hlasů. Se zkušeným útočníkem, který kromě fotbalu holduje i hokeji, si popovídáme v pátečních hodinách, kdy se také rozhovor na našem webu objeví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Staněk 15%
3. Jan Metlička 14%


0

Za Tomášem Vaňkem, který obdržel 57% hlasů a naprosto s přehledem anketu o Hráče kola ovládl, se na stříbrné pozici umístil hornocerekvický stoper Pavel Staněk, který svůj návrat na fotbalová kolbiště okořenil dvěma góly, což jste ocenili 15% hlasů. O jedno procento méně hlasů získal žirovnický obránce Jan Metlička, jenž coby střídající hráč přinesl oživení do žirovnických řad, prohře svého týmu v Počátkách i přes dobrý výkon však zabránit nedokázal.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.