SESTAVA KOLA - 10.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Velké množství branek (38) nabídlo 10. kolo Poutník ligy. Nejpilnější střelci, jak už se stává tradicí, jsou Maratonci z Pelhřimova, kteří nešťastného brankáře Haška z Božejova pokořili hned 11 krát. Nejzajímavější zápas kola se hrál bezesporu v Horní Cerekvi, kde domácí nečekaně ztratili dva body s Plačkovem. Nadšeně bojující hosté sice v zápase čtyřikrát prohrávali, přesto si z horké hornocerekvické půdy odvezli senzačně bod za remízu 4:4. V sestavě kola má zastoupení hned devítka oddílů, nedostalo se pouze na hráče Ústrašína, Božejova a Kamenice B, kteří ve venkovních duelech zcela propadli.

Sestava kola má vzhledem k velkému množství nastřílených branek ofenzivní rozestavení 3-4-3. Do branky jsme tentokrát nominovali Františka Vilímka z Obrataně, který do sestavy kola nakoukl poprvé. Do defenzivního trojbloku jsme vybrali Josefa Jůzla z Jiřic, Jana Metličku z Žirovnice a také hornocerekvického Pavla Staňka, jenž se po dlouhé absenci vrátil do základní sestavy lídra ve velkém stylu, když vstřelil v zápase proti Plačkovu z pozice stopera dvě branky.

 

V záloze bude bojovat o přízeň fanoušků žirovský Jonatan Hána, který byl v zápase proti Ústrašínu k nezastavení, což je vidět i na premiérovém videu, které se nám povedlo z tohoto zápasu získat. Výborný výkon podal v tomto kole i plačkovský středopolař Tomáš Keller, jenž se v Horní Cerekvi rozpomněl na své gólové manévry z úvodu soutěže a dvěma góly pomohl Plačkovu k senzačnímu bodovému zisku. V Počátkách byl zase hodně vidět špílmachr Spartaku Vláďa Kocourek, jenž gólem a asistencí přispěl k pokoření sousedního rivala ze Žirovnice. Posledním do party je pak hořepnický expres Jan Jelínek, jehož kvalitní výkon však Hořepníku k bodům z Jiřic nepomohl.

 

Do útoku se tentokrát vměstnali dva hráči Maratonu. Po krátké odmlce si střelecké kopačky opět nazul nejlepší kanonýr soutěže Zdeněk Pahr, který se do sítě Božejova trefil čtyřikrát. Zdatně mu sekundoval spoluhráč z útoku Tomáš Vaněk, jenž se blýskl hattrickem. Dvojici Maratonců doplňuje obrataňský Marcel Pučálek. Ten měl lví podíl na vítězství svého týmu v zápase proti kamenické rezervě, když se dokázal dvakrát gólově prosadit. Kdo si připíše vavříny za vítězství v anketě o Hráče kola je pouze na Vás, čtenářích portálu fotbalunas.cz. Za kvalitní výkony si hlasy fanoušků zaslouží každý hráč z nominované jedenáctky, vítěz však může být pouze jeden. Kdo to bude se dozvíme ve středu v poledne, kdy hlasování bude ukončeno.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.