Hráčem 10. kola, III. třída sk. B Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Konopka

33%

Milan Konopka - Stabilní člen domácí defenzivy dovedl svůj tým k důležitému vítězství nad Strašnovem. Ač se jednalo o spíše remízový zápas, rozhodlo právě to, že Struhy doma pod vedením Konopky ani jednou neinkasovaly. Hlasování tento obránce vyhrál s poměrně vysokým náskokem, když získal 33% z celkového počtu více než 160 hlasů, což je v této soutěži rekordní číslo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Musil 18%
3. Stanislav Jakubínský 13%


0

2. místo: Tomáš Musil (Kropáčova Vrutice) - Hráč, který sice začal zápas s Krnskem na lavičce, ale na hřiště se dostal již ve 15. minutě díky zranění spoluhráče. Dvěma penaltovými zásahy posunul svůj tým k dalšímu vítězství a nedovolil tak Krnsku uspět.

3. místo: Stanislav Jakubínský (FC Nemyslovice) - Útočník Nemyslovic už ví, jaký je to pocit vyhrát ocenění pro hráče kola. Teď si opět řekl o nominaci do sestavy kola, neboť byl hlavní postavou zápasu se Zdětínem, ve kterém se mu podařilo dvakrát skórovat.

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.