SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

V pořadí již 10. kolo III. třídy je odehráno a opět se zrodilo několik zajímavých výsledků. Na první pohled určitě zaujme výhra rezervy Horek 8:0 nad rezervou Pěčic, výhra Kropáčovy Vrutice díky druhému poločasu, nebo trochu překvapivá výhra Nemyslovic se Zdětínem. Jak se tyto ale i všechny ostatní zápasy promítly do sestavy kola, se můžete podívat právě teď.

Daniel Hlaváč (TJ Žerčice) - Na důlžité výhře svého týmu má také svůj podíl. Těsně před poločasem vychytal hostům penaltu a místo snížení na 3:2 tak domácí zvýšila na 4:1, což bylo asi definitivní potvrzení výhry.

Jan Baborák (FC Nemyslovice) - Autor vítězné branky v zápase se Zdětínem. Domácí možná trochu překvapili a porazili rozjetý Zdětín, za což se zasloužil i nemyslovický obránce.

Tomáš Musil (Kropáčova Vrutice) - Hráč, který sice začal zápas s Krnskem na lavičce, ale na hřiště se dostal již ve 15. minutě díky zranění spoluhráče. Dvěma penaltovými zásahy posunul svůj tým k dalšímu vítězství a nedovolil tak Krnsku uspět.

Milan Konopka (Sokol Struhy) - Stabilní člen domácí defenzivy dovedl svůj tým k důležitému vítězství nad Strašnovem. Ač se jednalo o spíše remízový zápas, rozhodlo právě to, že Struhy doma pod vedením Konopky ani jednou neinkasovaly.

Patrik Mihál (Horky nad Jizerou) - Na hřiště přišel sice až v 54. minutě, ale dvěma góly se podílel na vysoké kanonádě proti Pěčicím. I díky němu tak Horky odskočili ode dna tabulky.

Petr Blažek (SK Ledce) - Kapitán týmu dovedl Ledce k úspěšnému reparátu za nepovedený zápas se Strašnovem. Tentokrát si domácí poradili se Skalskem poměrem 5:0 a záložník se na tomto vítězství podílel brankou z penalty.

Jiří Náhlovský (Sokol Struhy) - Střední záložník Struh si svou nominaci zasloužil za převedené výkony po celou podzimní část. I v zápase se Strašnovem byl aktivní a dostal se do několika zakončení, žádné sice nebylo gólové, ale nakonec ho to mrzet nemuselo.

Patrik Štujber (Sokol Jabkenice) - Jediný úspěšný střelec Jabkenic ještě vykřesal jiskřičku naděje pro svůj tým v zápase s Žerčicemi. Snižoval na 1:3 a poté měly Jabkenice výhodu pokutového kopu, kterou ovšem nevyužily.

Martin Konečný (TJ Žerčice) - Útočník Žerčič se podílel dvěma góly na vysokém domácím vítězství 5:1. Nejprve otevřel ve 3. minutě skóre a nakonec ho v 86. minutě také uzavřel.

Stanislav Jakubínský (FC Nemyslovice) - Útočník Nemyslovic už ví, jaký je to pocit vyhrát ocenění pro hráče kola. Teď si opět řekl o nominaci do sestavy kola, neboť byl hlavní postavou zápasu se Zdětínem, ve kterém se mu podařilo dvakrát skórovat.

Jan Váňa (Horky nad Jizerou) - Kapitánovi Horek se podařilo třikrát překonat Dlaska v brance Pěčic a výrazně se tak podílel na vysokém vítězství 8:0. Důležité byly především jeho dvě branky těsně před poločasovou pauzou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.