Hráčem 12. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 08.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Hojsák

36%

Martin Hojsák (24) odstartoval svou kariéru v Jíkvi, následoval jeho přesun na Loučeň, kde získával zkušenosti v mládežnickém oddílu. Od roku 2007 spojil své působení s týmem Mcel, kde nastupuje na pozici útočníka. Jeho bilance v letošní sezóně je přímo famozní, když dokázal ve 12 zápasech nastřílet jž 20 branek. Byl několikrát nominován do ideální sestavy kola, ale až nyní se mu podařilo vyhrát. Nominaci v aktuálním kole si zasloužil naprosto zaslouženě, jelikož dokázal jako první hráč v této sezóně nastřílet v jednom utkání 6 branek. A díky Vašim hlasům dokázal vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Popek 20%
3. Jiří Kulhánek 12%


0

Hráčem dvanáctého kola IV. třídy skupiny B se stal Martin Hojsák (24) ze Mcel. Útočník, který dokázal vstřelit úctyhodných 6 branek do branky Žitovlic, ovládl zápas a díky němu Mcely vyhrály 6:2.  Od našich čtenářů dostal dohromady 36% hlasů. Na druhém místě skončil  Jan Popek (37) ze Záhornic, který dokázal vstřelit vítěznou branku na hřišti Netřebic a díky němu jeho tým vyhrál 2:1. Od našich čtenářů získal 20% hlasů. Tretí místo patří Jiřímu Kulhánkovi (33) ze Mcel, který dirigoval obranou hru lídra tabulky ve vydařeném vystoupení proti Žitovlicím. Od našich čtenářů získal 12% hlasů.

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Během čtvrtka si můžete přečíst tipy experta kola a na pátek připravujeme rozhovor právě s nejlepším hráčem dvanáctého kola Martinem Hojsákem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.