Hráčem Podzimu, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Roman Hurych

53%

Neuvěřitelných 53 procent získal a obdiv si zaslouží Roman Hurych!!
Málokdo by to čekal, ale největším oblíbencem fanoušků se stal obránce. Hurych na sebe v dresu Hrubého Jeseníku upozorňoval jak takřka bezchybnou obrannou prací, tak vstřelenými brankami. Nejkrásněji zaskočil Všejany, kdy míč plachtil třicet metrů než skončil přesně v horních rohu brány. Tyto výkony z něj učinili dvakrát člena jedenáctky kola a nyní i nejlepšího hráče celého podzimu. 
Gratulujeme! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Holler 37%
3. Pavel Mareš 6%


0

Okresní přebor Nymburk nabídl i na podzim roku 2015 mnoho zajímavých střetnutí, momentů i branek. Týmy soupeřily o čelo tabulky a dostižení Loučeně, která si první příčku držela od samého začátku soutěže a to i díky stabilní formě hráčů pod vedením trenéra Otakara Ottomanského.
Mezi jeho nejvýraznější svěřence patřil bezesporu ofenzivní hráč Pavel Mareš, který se šesti procenty vašich hlasů slaví třetí místo v hlasování o hráče podzimu. Ve všch utkáních podával běhavý a bojovný výkon, přičemž zásoboval spoluhráče přesnými přihrávkami a sám vsítil skvělých 8 branek. Patrně nejdůležitější vstřelil v doposud posledním kole, kdy udržel mužstvo na první příčce s dvoubodovým náskokem. Pět minut před koncem utkání s Běrunicemi zakroutil přímý kop do šibenice a otevřel tak skóre. Loučeň zvítězila 2:0.
Na druhé příčce se s velkým náskokem (37 procent hlasů) umístil Jiří Holler, stoper Loučeně. Šlo bezpochyby o největší defenzivní hvězdu podzimu, vždyť se v sestavě kola objevil dokonce třikrát a to v řadě, přičemž postupně posbíral druhé, třetí a první místo v hlasování o hráče kola! Například proti Městci Králové navíc dokázal, že dovede dobře zužitkovat i své ofenzivní choutky. V zajímavém rozhovoru s jiřím Hollerem jsme se dozvěděli například to, že si běhěm třicetileté hráčské kariéry zahrál po boku několika reprezentantů včetně legendárního Horsta Siegla.



Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.