Hráčem Podzimu, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Radek Mládek

69%

S velkým náskokem ovládl naši anketu další hráč Kratonoh. Útočník Radek Mládek sice zaostává za Jiřím Kořínkem, co se vstřelených branek týče, jeho pozice v útoku Kratonoh je však stejně důležitá jako branky Jiřího Kořínka. Právě díky asistencím Radka Mládka se střelecký účet Jiřího Kořínka přiblížil ke třiceti vstřeleným gólům. Sám Mládek si pak v první polovině sezony připsal sedm zásahů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vojtěch Pražák 22%
3. Jiří Kořínek 5%


0

Podzimní část sezony opanoval tým Kratonoh, který má v trojici nejlepších hráčů hned dvojí zastoupení. Na třetím místě se umístil průběžně nejlepší střelec soutěže Jiří Kořínek, který během podzimní části nastřílel úctyhodných 29 branek, a byl tak významnou součástí dobře fungující ofenzivy Kratonoh. 

Druhé místo obsadil dynamický záložník Vysoké Vojtěch Pražák. Mladý hráč hradeckého týmu asistencemi zásoboval útočníky svého týmu a sedmkrát se sám pasoval do role úspěšného zakončovatele. Vysoká má třetí nejproduktivnější útok v soutěži, díky kterému je na třetí příčce Krajského přeboru.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.