Hráčem 17. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 19.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Šimon Derner

57%

Nejlepším hráčem uplynulého kola se díky vašim hlasům stal Šimon Derner. Útočník Slavie byl v zápase s Kratonohami hodně vidět a už po dvaceti minutách hry otevřel skóre. Slavia hrála proti prvnímu týmu tabulky bez zbytečného a přehnaného respektu, celý tým předváděl zodpovědný výkon a ani útočník Šimon Derner neváhal a vypomáhal svým spoluhráčům v soubojích ve středu hřiště. Po dobrém výkonu se hradecká Slavia stala prvním přemožitelem Kratonoh, které porazila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Simon 29%
3. Jiří Kučera 8%


0

Třetí místo ankety o Hráče kola obsadil chlumecký Jiří Kučera. Tento tvořivý záložník se v utkání proti Červenému Kostelce prezentoval velmi dobrým výkonem. Své spoluhráče oslovoval dobrými přihrávkami a v 50. minutě si připsal asistenci u branky Jakuba Veselského. V prvním poločase vybojoval Jiří Kučera pro svůj tým pokutový kop, a Chlumec tak díky němu zvítězil 3:1.

Na druhém místě se umístil Patrik Simon. Ofenzivní hráč Náchodu hýřil v utkání s Rychnovem aktivitou, v prvním poločase vybojoval pro své spoluhráče pokutový kop a v dalším průběhu zápasu se octl v několika nadějných situacích, jednou nastřelil břevno a jednou se mohl radovat ze vstřelené branky. I díky němu zvítězil Náchod nad Rychnovem vysoko 5:0.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.