Hráčem 15. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Macháček

33%

Druhý celek tabulky z Deštného nastoupil do utkání se soupeřem z opačného pólu tabulky jako jasný favorit. Svou roli beze zbytku potvrdil a setnul Voděrady na jejich hřišti pěti góly. O dvě trefy se postaral záložník Lukáš Macháček, který v 56. a 57. minutě kosmeticky upravil skóre již rozhodnutého zápasu na 5:0. V hlasování porazil javornického Pavla Kaspera, jenž z pozice kapitána přispěl k výhře svého celku proti Křivicím výborným výkonem v obraně, a také svého spoluhráče z Deštnoho, brankáře Luboše Výcha. Ten vychytal všechny šance agilních voděradských snajprů a připsal si do statistik čisté konto. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Kasper 26%
3. Luboš Vých 13%


0

První jarní kolo okresního přeboru nabídlo fotbalovým příznivcům řadu hezkých branek, ofenzivních akcí i zajímavých výsledků. Ve slušné formě se po zimní přestávce představilo především Deštné, jež uštědřilo Voděradům nadílku v podobě pěti branek. Špatnou nohou naopak vstoupila do pokračování soutěže Lukavice, která prohrála ve Žďáru 1:0. Kolu vládli především brankáři, a také pozorné obrany. V šesti utkáních tak padlo pouhých sedmnáct branek, s výjimkou deštenské kanonády, jednotlivé týmy vyhrávaly titěrnými rozdíly jednoho, maximálně dvou gólů. O výhry svých týmů se postarali hlavně dvoubrankoví střelci - deštenští Lukáš Macháček a Petr Drapák, slatinský Jiří Hrabák a lhotecký David Rešl. Prvn jmenovaný se díky svému výkonu stal nejlepším hráčem 15. kola. 

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.