SESTAVA KOLA - 15.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Úvodní jarní kolo okresního přeboru nabídlo v prvním dubnovém víkendu mnoho zajímavých zápasů s překvapivými i očekávanými výsledky. Dosavadní suverén soutěže z Lukavice navázal na prohru ze závěru podzimu a utrpěl porážku i na začátek jara, když nestačil na nevyzpytatelný Žďár. Poslední Slatina si připsala veledůžitou výhru nad Českým Meziříčím a Deštné se po kanonádě ve Voděradech přiblížilo čelu tabulky na jediný bod. Brankově v tomto kole úřadovali především záložníci, již nastříleli šestnáct z celkových sedmnácti gólu. 

Přestože hrálo Deštné v prvním jarním utkání proti daleko hůře postavenému celku tabulky, nebylo to na výkonu jeho soupeře v prvním poločase vůbec znát. Voděrady hrály velmi aktivně a Deštenské musel několikrát podržet gólman Luboš Vých.

V obraně se činil také Výchův spoluhráč Jan Kánský, jenž na vlastní polovině pomáhal hasit nebezpečné akce Voděradských, kteří byli zejména v první části partie velmi aktivní.

K vítězství svého celku nad silnou Lukavicí dovedl mužstvo Žďáru bezchybným výkonem v obraně kapitán Petr Rydrych. Ten pozorně dirigoval zadní řady a nedopustil, aby se jakýkoliv balon z kopaček soupeře dostal za Šrajbrova záda.

Vedle zbytku javornických beků předvedl tradičně dobrý výkon také kapitán Pavel Kasper. Obrana Javornice sice nechala Křivice jednou skórovat, zbylé šance však dokázala zmařit a domácí tak brali po výhře 2:1 všechny body.

Slatinský lídr Filip Svoboda dokázal vyburcovat své spoluhráče k perfektnímu výkonu, kterým jeho celek vyválčil z důležitého zápasu s Českým Meziříčím plný bodový zisk.

Deštenský Petr Drapák odstartoval na hřišti Voděrad slušnou gólovou nadílku, která se nakonec zastavila na pěti brankách. Agilní záložník se trefil v 6. a 41. minutě.

Stejnou měrou přispěl na gólový účet Deštného také Lukáš Macháček, který po dvou zásazích Drapáka a jedné brance Černého překonal voděradského gólmana čtvrtou a pátou trefou z průběhu páté desetiminutovky.

Jiří Hrabák velkou měrou pomohl svému celku porazit České Meziříčí, když vsítil obě branky svého mužstva. Poslední Slatina si díky jeho střeleckému představení připsala hned v prvním jarním utkání tři body.

Javornický Jakub Kráčmer na sebe v utkání s Křivicemi hned několikrát strhl pozornost. Nejprve parádní střelou z třiceti metrů překonal hostujícího brankáře a dostal své mužstvo do vedení, poté neustále hrozil útočnými výpady na soupeřově polovině. Významnou měrou se tak zasadil o javornickou výhru 2:1.

Při zápase s Přepychy úřadoval na hřišti Kostelecké Lhoty domácí David Rešl, jenž vsítil obě branky svého týmu. Lhota díky jeho gólovému příspěvku zvítězila 2:1.

 

Výhru nad vedoucím celkem tabulky zajistil svým střeleckým zásahem z 87. minuty žďárský Bohuslav Kolář. Desátý celek tabulky si pak v na branky chudém utkání zajistil cenný skalp dosavadního suveréna soutěže. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.