Hráčem 19. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Zákravský

36%

Nejvíce hlasů si vysloužil novoměstský Lukáš Zákravský. Obránce Nového Města vytvořil spolu s Tomášem Voráčkem smrtící duo, které zařídilo výhru Nového Města na hřišti Kostelce nad Orlicí. Na konci prvního poločasu Lukáš Zákravský přihrával Tomáši Voráčkovi na první branku zápasu, na začátku druhé půle si hráči své role prohodili a gól vstřelil Zákravský. Nové Město tak zvítězilo 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Šulitka 20%
3. Jaroslav Linhart 16%


0

Hradecká Slavia o víkendu porazila Týniště 4:0. Na tomto vítězství měl velký podíl Jaroslav Linhart, záložník, který vstřelil dvě úvodní branky hradeckého týmu. 

 

Vyrovnané utkání odehráli fotbalisté Trutnova s Červeným Kostelcem. Trutnovští v zápase třikrát vedli, na všechny tři góly ale dokázali hosté rychle odpovědět vyrovnáním. Až pět minut před koncem zápasu vstřelili domácí čtvrtý gól, na který Červenokostelečtí nestihli reagovat. Pod trutnovskou výhru se výrazně podepsal Ondřej Šulitka, který zkompletoval hattrick. 

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.