Hráčem 16. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Zdeněk Lanta

58%

Deštné si pohrálo s Rokytnicí jako kočka s myší a vyprovodilo protivníka z druhé poloviny tabulky osmi góly. Druhý  zásah svého celku zařídil v 18. minutě obránce Zdeněk Lanta, který se na vítězství Deštenských podílel i spolehlivým výkonem v obranných řadách. V hlasování o nejlepšího fotbalistu kola porazil své spoluhráče Jana Kánského a Michala Tučka. Prvně jmenovaný si ve stejném zápase připsal rovněž jednu branku, Michal Tuček přidal dokonce dvě, ve 41. a 62. minutě. Hráči Deštného tak zcela ovládli první dvě jarní kola přeboru, a to jak na hřišti, tak v hlasování fanoušků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Kánský 19%
3. Michal Tuček 12%


0

16. kolo okresního přeboru bylo oproti prvnímu jarnímu víkendu bohaté na branky. V sedmi odehraných zápasech padlo hned pětatřicet branek, o něž se postarali především hráči Deštného, Kostelecké Lhoty, Přepych nebo Českého Meziříčí. Největší gólovou nálož přinesl duel Deštenských proti Rokytnici. Přestože domácí inkasovali dvě branky, sami rozcupovali soupeře osmi přesnými zásahy. O jeden z nich se postaral i obránce Zdeněk Lanta, nejlepší hráč 16. kola. 

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.