SESTAVA KOLA - 16.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Na  hřištích a stadionech mužstev okresního přeboru dominoval v rámci 16. kola  ofenzivní fotbal. V sedmi odehraných zápasech totiž padlo celých 34 branek. Nejlepší útočnou podívanou připravily divákům Kostelecká Lhota a Deštené. Prvně jmenovaný celek rozstříel Křivice na jejich půdě v poměru 7:2. Deštenští překonali obranu Rokytnice dokonce osmkrát. Činily se však i další týmy. Vamberk udolal Žďár třemi trefami a České Meziříčí porazilo Petrovice 4:0. Gólově nejchudší bylo naopak utkání Častolovice-Javornice, které rozhodl jeden jediný gól. 

Brankář Českého Meziříčí David Frynta po celý zápas s Petrovicemi úspěšně eliminoval hostující střelce a po čtyřech gólech svých spoluhráčů oslavoval jen vítězství, ale také zápis čistého konta. 

V obranných řadách Deštného vládla při utkání s Rokytnicí dvojice Zdeněk Lanta a Jan Kánský. Oba spolehlivě pracovali na vlastní obranné polovině a pomohli podpořit i útok. Prvně jmenovaný vsítil v 18. minutě druhou branku svého celku, Kánský ho napodobil o devatenáct minut později, kdy přebral roli střelce a dopravil za Citova záda balon potřetí. 

Naději na slušný výsledek pro Slatinu vykřeslal vyrovnávací brankou na 1:1 ve dvacátém minutě duelu v Přepychách obránce Jan Čižinský. I přes jeho snahy však Slatina nakonec padla 1:4. 

O vítězství Javornice nad Častolovicmie rozhodl jediným gólem střetnutí javornický Jan Bárta. Jeho zásah přišel ve 38. minutě. Poté už se ani jedno mužstvo netrefilo a zadělalo tak na nejhubenější výsledek kola. 

Na kanonádě proti Křivícím měl velký podíl záložník Milan Bulavcsjak, který svému týmu pomohl nejen aktivním výkonem, ale i druhou a pátou brankou z celkových sedmi vstřelených gólů. 

Přepychy sice udolaly Slatinu 4:1 poslední celek tabulky ale dlouho zdatně odolával. Dvěma góly ho zlomil záložník Michal Blažej. Zařídil nejen úvodní branku ve 2. minutě, ale i tu závěrečnou v 82.

Střeleckou mizérii Lukavice v duelu s Voděrady prolomil v 60. minutě Petr Pauker, který tak odstartoval cestu za důležitým vítězstvím 2:0. 

Největší útočné eso kola se zrodila v Křivicích. Lhotecký Petr Jakubec nasázel domácímu mužstvu čistý hattrick a výrazně přispěl k celkovému triumfu 7:2. Jeho branky padly v 8., 50. a 78. minutě. 

Vedle tradičního střelce Lukáše Macháčka řádil tentokrát v dresu Deštného také Michal Tuček, jenž připsal do vlastních statistik dvě úspěšné trefy  - v pořadí zápasu čtvrtý a osmý zásah svého celku. 

Kromě Michala Blažeje se v Přepychách vyznamenal i Martin Tomín. Přepyšský snajpr hned dvakrát dobře zakončil ofenzivní akce svého týmu a ukázal, že střelecká forma z podzimu se ho drží i na jaře. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.