Hráčem 16. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Hojsák

34%

Michal Hojsák (22) začínal s fotbalem v klubu TJ Jíkev, poté přestoupil na Loučeň a vyzkoušel si hostování v Polabanu Nymburk. Z Loučeně vedly jeho kroky do Mcel, kde již několikátou sezónu pravidelně kope za chlapy. V jednom týmu se tak potkává se svým bratrem Martinem, každý však má rozdílné funkce v týmu, Martin hraje v útoku a Michal se stará o obrannou část svého týmu. Navíc dokázal v letošní sezóně vstřelit již 3 branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Armin Ahmetovič 30%
3. Michal Pelc 14%


0

 

Hráčem 16. kola IV. třídy skupiny B se stal Michal Hojsák (22) ze Mcel. Krajní obránce byl nominován za svůj skvělý výkon na hřišti Běrunic B, kde pomohl svému týmu k výhře 2:1. Od našich čtenářů dostal dohromady 34% hlasů. Na druhém místě skončil  Armin Ahmetovič (25) z Křince, který na pozici středního záložníka pomohl jednou brankou a skvělým výkonem k výhře svého týmu na hřišti Záhornic 5:1. Od našich čtenářů získal 30% hlasů. Tretí místo patří Michalu Pelcovi (29) z Vrbice, který na pozici krajního obránce předvedl solidní výkon a pomohl svému týmu k domácí výhře 3:1 nad Košíkem. Od našich čtenářů získal 14% hlasů.

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Do víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 16. kola, Michalem Hojsákem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.